Kaçakçılık Operasyonunda Sahte Alkol Ele Geçirildi

ASAYİŞ 12.07.2023 - 01:00, Güncelleme: 12.07.2023 - 01:07
 

Kaçakçılık Operasyonunda Sahte Alkol Ele Geçirildi

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, Sahte Alkol Üretimiyle Mücadelede Önemli Operasyon Gerçekleştirdi

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir bilgilendirmede, ilimizde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlilerinin yaptığı çalışmalarda, Sahte Alkol Yapımı suçuna ilişkin önemli bir operasyon gerçekleştirildiği bildirildi. 10.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen adli arama faaliyetleri sonucunda, şüpheli bir iş yerinin deposunda yapılan aramalarda aşağıdaki bulgulara ulaşıldı: 1069 litre Etil Alkol 200 adet boş bidon 133 adet bidon kapağı 203 adet Etil Alkol Etiketi 1 adet kapak sıkma makinesi Bu bulgular üzerine, ilgili mevzuat doğrultusunda hareket edilerek söz konusu malzemelere el konuldu. Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheliler H.B ve H.B, 5607 SKM suçundan adli işlemlere tabi tutuldu. Ancak savcılık talimatıyla KOM Şube Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldılar. Çanakkale TV
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, Sahte Alkol Üretimiyle Mücadelede Önemli Operasyon Gerçekleştirdi

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir bilgilendirmede, ilimizde Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında KOM Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlilerinin yaptığı çalışmalarda, Sahte Alkol Yapımı suçuna ilişkin önemli bir operasyon gerçekleştirildiği bildirildi.

10.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen adli arama faaliyetleri sonucunda, şüpheli bir iş yerinin deposunda yapılan aramalarda aşağıdaki bulgulara ulaşıldı:

  • 1069 litre Etil Alkol
  • 200 adet boş bidon
  • 133 adet bidon kapağı
  • 203 adet Etil Alkol Etiketi
  • 1 adet kapak sıkma makinesi

Bu bulgular üzerine, ilgili mevzuat doğrultusunda hareket edilerek söz konusu malzemelere el konuldu.

Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheliler H.B ve H.B, 5607 SKM suçundan adli işlemlere tabi tutuldu. Ancak savcılık talimatıyla KOM Şube Müdürlüğü tarafından serbest bırakıldılar.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir