Jumbo karides artık patentli

GÜNDEM 11.11.2021 - 12:00, Güncelleme: 11.11.2021 - 12:00
 

Jumbo karides artık patentli

Jumbo karides, artık tüm dünyada Karabiga karidesi olarak tanınacak.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Karabiga karidesi ile ilgili gelinen durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Elbi, "Jumbo Karides’in patentini Karabiga’mıza resmî olarak da aldık. Dünya üzerinde Jumbo Karides’in artık “Karabiga Karidesi” olarak tanınacak olması benim için, memleketim adına duyduğum büyük bir mutluluk ve gurur. Bu sürecin başından sonuna kadar bizlere desteğini esirgemeyen mesai arkadaşlarıma, Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’a ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na teşekkürü borç bilirim. Hayırlı olsun" dedi.
Jumbo karides, artık tüm dünyada Karabiga karidesi olarak tanınacak.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Karabiga karidesi ile ilgili gelinen durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Elbi, "Jumbo Karides’in patentini Karabiga’mıza resmî olarak da aldık. Dünya üzerinde Jumbo Karides’in artık “ Karabiga Karidesi” olarak tanınacak olması benim için, memleketim adına duyduğum büyük bir mutluluk ve gurur. Bu sürecin başından sonuna kadar bizlere desteğini esirgemeyen mesai arkadaşlarıma, Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’a ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu’na teşekkürü borç bilirim. Hayırlı olsun" dedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir