Zama zam, zamlara zam, zamlı simit!

GÜNDEM 22.01.2024 - 22:29, Güncelleme: 22.01.2024 - 22:32
 

Zama zam, zamlara zam, zamlı simit!

Çanakkale'de 23 Ocak Salı gününden itibaren simit zamlı fiyatıyla 12,5 TL 'den satılacak.

Çanakkaleliler tabiri cazise yağmurdan kaçarken doluya yakalandı. Yakın tarihte yapılan ekmek zammı bakanlıktan onay alınamyınca geri çekilmişti. Şimdi ise simide %38,89 zam yapıldı. Daha önce 9 TL 'den satılan 100 gramlık simit artık 12,5 TL 'den satılacak. Simidin yanında diğer unlu mamüllere de zam geldi. En düşük poğaça fiyatı 15 TL 'iken içerisindeki malzemeye göre de ücret arttırımına gidilebileceği öğrenildi. Hatice Çekil
Çanakkale'de 23 Ocak Salı gününden itibaren simit zamlı fiyatıyla 12,5 TL 'den satılacak.

Çanakkaleliler tabiri cazise yağmurdan kaçarken doluya yakalandı. Yakın tarihte yapılan ekmek zammı bakanlıktan onay alınamyınca geri çekilmişti. Şimdi ise simide %38,89 zam yapıldı. Daha önce 9 TL 'den satılan 100 gramlık simit artık 12,5 TL 'den satılacak.

Simidin yanında diğer unlu mamüllere de zam geldi. En düşük poğaça fiyatı 15 TL 'iken içerisindeki malzemeye göre de ücret arttırımına gidilebileceği öğrenildi.

Hatice Çekil

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir