Çanakkale Valiliği ve Yaşam Derneği İmzaladığı Protokolle Toplumu Afetlere Hazırlıyor

01.11.2023 - 16:33, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:33
 

Çanakkale Valiliği ve Yaşam Derneği İmzaladığı Protokolle Toplumu Afetlere Hazırlıyor

Afetlere karşı dayanıklı bir toplum için çaba! Çanakkale Valiliği ve Yaşam Derneği iş birliğiyle afet eğitimleri düzenleyerek toplumu bilinçlendiriyor.

Çanakkale Valiliği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü onaylı olarak yürütülen "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesi kapsamında önemli bir adım attı. Bu kapsamda, Vali İlhami AKTAŞ önderliğinde, Çanakkale Valiliği ile Çanakkale Yaşam Derneği arasında bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imza töreni, Vali İlhami AKTAŞ'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Vali AKTAŞ, Çanakkale Yaşam Derneği Başkanı Serdar BAL ve başkan yardımcısı Cumali YAŞAR katıldı. Etkinlikte, "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesi çerçevesinde arama kurtarma, amatör telsizcilik, afet acil durum çantası hazırlama, temel afet bilinci, ilk yardım ve 72 saatlik acil durum eğitimleri hakkında detaylar paylaşıldı ve protokol imzaları atıldı. Serdar BAL, Çanakkale Yaşam Derneği Başkanı olarak yaptığı konuşmada, Vali İlhami AKTAŞ'a "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesine verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Vali AKTAŞ ise afet öncesi hazırlık ve risk azaltma konusundaki önemin altını çizerek, projenin hazırlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve projenin başarılı olması temennisinde bulundu.   Çanakkale TV
Afetlere karşı dayanıklı bir toplum için çaba! Çanakkale Valiliği ve Yaşam Derneği iş birliğiyle afet eğitimleri düzenleyerek toplumu bilinçlendiriyor.

Çanakkale Valiliği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü onaylı olarak yürütülen "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesi kapsamında önemli bir adım attı. Bu kapsamda, Vali İlhami AKTAŞ önderliğinde, Çanakkale Valiliği ile Çanakkale Yaşam Derneği arasında bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza töreni, Vali İlhami AKTAŞ'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Vali AKTAŞ, Çanakkale Yaşam Derneği Başkanı Serdar BAL ve başkan yardımcısı Cumali YAŞAR katıldı. Etkinlikte, "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesi çerçevesinde arama kurtarma, amatör telsizcilik, afet acil durum çantası hazırlama, temel afet bilinci, ilk yardım ve 72 saatlik acil durum eğitimleri hakkında detaylar paylaşıldı ve protokol imzaları atıldı.

Serdar BAL, Çanakkale Yaşam Derneği Başkanı olarak yaptığı konuşmada, Vali İlhami AKTAŞ'a "Afetlere Hazır Toplumla Sürdürülebilir Yaşam" projesine verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Vali AKTAŞ ise afet öncesi hazırlık ve risk azaltma konusundaki önemin altını çizerek, projenin hazırlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve projenin başarılı olması temennisinde bulundu.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir