MİT Kimliği Taşıyan Şüpheli Çanakkale'de Yakalandı

ASAYİŞ 01.11.2023 - 16:13, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:13
 

MİT Kimliği Taşıyan Şüpheli Çanakkale'de Yakalandı

Çanakkale'de sahte MİT mensubu olduğu tespit edilen E.S., iş yerlerinde ve kurumlarda dolaşırken yakalandı. Sahte kimlik ve silah ele geçirildi, dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.

Çanakkale'de, sahte MİT mensubu olarak tanıtarak iş yerlerinde ve bazı kurumlarda dolaşan 21 yaşındaki E.S., Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri, Çanakkale merkezindeki iş yerlerinde ve bazı kurumlarda kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan E.S.'yi tespit etti. Yapılan incelemede, şüphelinin herhangi bir kamu görevlisi olmadığı ve herhangi bir resmi unvana sahip olmadığı belirlendi. Şüpheli E.S.'nin ikametinde yapılan aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet sahte MİT kimlik kartı ele geçirildi. Kamu görevi usulsüz bir şekilde üstlendiği şüphesiyle gözaltına alınan E.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu durum, vatandaşları benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Bu tür sahte kimliklerle yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı dikkat etmek önem taşıyor.
Çanakkale'de sahte MİT mensubu olduğu tespit edilen E.S., iş yerlerinde ve kurumlarda dolaşırken yakalandı. Sahte kimlik ve silah ele geçirildi, dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.

Çanakkale'de, sahte MİT mensubu olarak tanıtarak iş yerlerinde ve bazı kurumlarda dolaşan 21 yaşındaki E.S., Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri, Çanakkale merkezindeki iş yerlerinde ve bazı kurumlarda kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan E.S.'yi tespit etti. Yapılan incelemede, şüphelinin herhangi bir kamu görevlisi olmadığı ve herhangi bir resmi unvana sahip olmadığı belirlendi. Şüpheli E.S.'nin ikametinde yapılan aramada, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet sahte MİT kimlik kartı ele geçirildi.

Kamu görevi usulsüz bir şekilde üstlendiği şüphesiyle gözaltına alınan E.S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu durum, vatandaşları benzer dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Bu tür sahte kimliklerle yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı dikkat etmek önem taşıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir