Ayhan Gider Vaadini Gerçekleştirdi, Çanakkale 23 Hekime Daha Kavuştu

26.10.2023 - 14:04, Güncelleme: 26.10.2023 - 14:04
 

Ayhan Gider Vaadini Gerçekleştirdi, Çanakkale 23 Hekime Daha Kavuştu

Çanakkale'de uzman hekim kadrosuna yapılan atamalar, sağlık hizmetlerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

Çanakkale'nin sağlık sektöründeki gelişimi için önemli bir adım atıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, şehre uzman doktorlardan oluşan 23 yeni hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurarak, bu gelişmenin şehrin sağlık hizmetlerini büyük ölçüde iyileştireceğini belirtti. Gider, bu adımın Çanakkale'nin sağlık turizmi alanında da önemli bir oyuncu haline gelmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Uzman doktor sayısındaki artışın, il dışına sevk oranlarını azaltacağını dile getiren Gider, bu sayede Çanakkalelilerin başka şehirlere tedavi olmak için gitme zorunluluğunun azalacağını ifade etti. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne yapılan kadro tahsisleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahisi Uzmanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı gibi uzmanlık alanları bulunuyor. Ayrıca, diğer sağlık kuruluşlarına da birçok uzman hekim kadrosu tahsis edildi. Bu adımların Çanakkale'nin sağlık alanında önemli bir cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlayacağına inanan Gider, şehrin tarih, kültür, doğa, ve şimdi de sağlık turizmi açısından dikkat çekeceğini sözlerine ekledi. Son olarak, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirlerinin gelişimine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, şehirlerinin bu önemli adımlarla daha da ileriye gideceğine olan inancını dile getirdi. Çanakkale, sağlık turizmi ve sağlık hizmetleri açısından geleceğe umutla bakıyor.
Çanakkale'de uzman hekim kadrosuna yapılan atamalar, sağlık hizmetlerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

Çanakkale'nin sağlık sektöründeki gelişimi için önemli bir adım atıldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, şehre uzman doktorlardan oluşan 23 yeni hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurarak, bu gelişmenin şehrin sağlık hizmetlerini büyük ölçüde iyileştireceğini belirtti.

Gider, bu adımın Çanakkale'nin sağlık turizmi alanında da önemli bir oyuncu haline gelmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Uzman doktor sayısındaki artışın, il dışına sevk oranlarını azaltacağını dile getiren Gider, bu sayede Çanakkalelilerin başka şehirlere tedavi olmak için gitme zorunluluğunun azalacağını ifade etti.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne yapılan kadro tahsisleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahisi Uzmanı, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Uzmanı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı gibi uzmanlık alanları bulunuyor.

Ayrıca, diğer sağlık kuruluşlarına da birçok uzman hekim kadrosu tahsis edildi. Bu adımların Çanakkale'nin sağlık alanında önemli bir cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlayacağına inanan Gider, şehrin tarih, kültür, doğa, ve şimdi de sağlık turizmi açısından dikkat çekeceğini sözlerine ekledi.

Son olarak, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirlerinin gelişimine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, şehirlerinin bu önemli adımlarla daha da ileriye gideceğine olan inancını dile getirdi. Çanakkale, sağlık turizmi ve sağlık hizmetleri açısından geleceğe umutla bakıyor.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir