Bağımlılıkla Mücadele İçin Çanakkale'de İşbirliği Toplantısı

24.10.2023 - 15:34, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:34
 

Bağımlılıkla Mücadele İçin Çanakkale'de İşbirliği Toplantısı

Çanakkale'de bağımlılıkla mücadele için İl Özel İdaresi toplantı salonunda bir toplantı gerçekleşti.

Çanakkale İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleşen önemli bir toplantıya birçok önemli isim katıldı. Bu katılımcılar arasında Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ilgili kurum temsilcileri bulunuyordu. Toplantının ana gündem maddesi, bağımlılıkla mücadele konusuydu. Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri-Sosyal İşler Birim Sorumlusu Gülay AKTAŞÇI, Çanakkale Belediyesi'nin bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü koruyucu, önleyici ve eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK ise Lapseki İlçesi'nde bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları ve faaliyetleri katılımcılara aktardı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen bağımlılıkla mücadele çalışmalarını detaylı bir şekilde anlattı. Bu sunumlar, bağımlılıkla mücadele konusunda ildeki çeşitli kurumların işbirliğini ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Vali İlhami AKTAŞ, bağımlılıkla mücadele konusunun büyük bir hassasiyet ve titizlikle ele alınması gerektiğini vurgulayarak, geleceğin teminatı olan çocuklar, gençler ve tüm toplumu bağımlılıktan korumak için vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile işbirliği ve uyum içinde çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından gündem önerileri ve bir sonraki toplantıda sunum yapacak kurumların belirlenmesi ile sona erdi. Bağımlılıkla mücadele, ilin öncelikli meselelerinden biri olarak dikkate alınmaya devam edecek. Bu önemli toplantı, bağımlılıkla mücadele konusundaki kararlılığı ve işbirliğini vurgulayan bir etkinlik olarak sona erdi.
Çanakkale'de bağımlılıkla mücadele için İl Özel İdaresi toplantı salonunda bir toplantı gerçekleşti.

Çanakkale İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleşen önemli bir toplantıya birçok önemli isim katıldı. Bu katılımcılar arasında Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan MUTLUAY, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, İl müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ilgili kurum temsilcileri bulunuyordu.

Toplantının ana gündem maddesi, bağımlılıkla mücadele konusuydu. Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri-Sosyal İşler Birim Sorumlusu Gülay AKTAŞÇI, Çanakkale Belediyesi'nin bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü koruyucu, önleyici ve eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK ise Lapseki İlçesi'nde bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları ve faaliyetleri katılımcılara aktardı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı OKAN, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen bağımlılıkla mücadele çalışmalarını detaylı bir şekilde anlattı. Bu sunumlar, bağımlılıkla mücadele konusunda ildeki çeşitli kurumların işbirliğini ve koordinasyonunu sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Vali İlhami AKTAŞ, bağımlılıkla mücadele konusunun büyük bir hassasiyet ve titizlikle ele alınması gerektiğini vurgulayarak, geleceğin teminatı olan çocuklar, gençler ve tüm toplumu bağımlılıktan korumak için vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile işbirliği ve uyum içinde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından gündem önerileri ve bir sonraki toplantıda sunum yapacak kurumların belirlenmesi ile sona erdi. Bağımlılıkla mücadele, ilin öncelikli meselelerinden biri olarak dikkate alınmaya devam edecek. Bu önemli toplantı, bağımlılıkla mücadele konusundaki kararlılığı ve işbirliğini vurgulayan bir etkinlik olarak sona erdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir