ÇOMÜ'de Kalite ve Akreditasyon Toplantısı

29.09.2023 - 14:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 14:16
 

ÇOMÜ'de Kalite ve Akreditasyon Toplantısı

ÇOMÜ'de gerçekleşen Kalite Toplantısı, akreditasyon ve öğrenim çıktıları konusunda önemli bilgileri katılımcılara sundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senato Salonu'nda, "Kalite Güvence ve Akreditasyon Sistemleri Bilgilendirme Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleşti. Toplantının açılışını Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Akpınar yaptı. Prof. Dr. Akpınar'ın etkileyici sunumuyla başlayan toplantıya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, daire başkanları ve birim sorumluları da katıldı. Toplantı, Prof. Dr. Burak Akpınar'ın sunumunun ardından akreditasyon sistemi ve öğrenim çıktılarının sağlanması konusundaki soru ve cevap bölümüyle son buldu. Bu önemli etkinlik, üniversitenin kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerine dair bilgilendirici bir platform sunarken, katılımcıları arasındaki bilgi paylaşımını da teşvik etti.
ÇOMÜ'de gerçekleşen Kalite Toplantısı, akreditasyon ve öğrenim çıktıları konusunda önemli bilgileri katılımcılara sundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senato Salonu'nda, "Kalite Güvence ve Akreditasyon Sistemleri Bilgilendirme Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleşti. Toplantının açılışını Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Akpınar yaptı. Prof. Dr. Akpınar'ın etkileyici sunumuyla başlayan toplantıya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, daire başkanları ve birim sorumluları da katıldı.

Toplantı, Prof. Dr. Burak Akpınar'ın sunumunun ardından akreditasyon sistemi ve öğrenim çıktılarının sağlanması konusundaki soru ve cevap bölümüyle son buldu. Bu önemli etkinlik, üniversitenin kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerine dair bilgilendirici bir platform sunarken, katılımcıları arasındaki bilgi paylaşımını da teşvik etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir