Esenler Mahallesi'nde Kavşak Düzenlemesi Devam Ediyor

25.09.2023 - 12:38, Güncelleme: 25.09.2023 - 12:38
 

Esenler Mahallesi'nde Kavşak Düzenlemesi Devam Ediyor

Esenler'de Ahmet Piriştina ve Nazım Hikmet Caddesi kavşağında geometrik düzenleme, trafiği rahatlatıyor, 109. Sokak üst yapıya hazırlanıyor.

Esenler Mahallesi'nde gerçekleşen proje kapsamında, Ahmet Piriştina Caddesi ile Nazım Hikmet Caddesi'nin kavşağında önemli bir geometrik düzenleme çalışması devam ediyor. Bu projenin hafta başında başlamasıyla birlikte yoğun bir çalışma süreci içerisinde bulunmaktayız. Bugün itibariyle, asfaltlama ve bordür çalışmaları başarıyla tamamlanmış durumdadır. Hedefimiz, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü kavşağı tamamen trafiğe açarak bölge halkının rahat ve güvenli bir şekilde yol kullanımına olanak sağlamaktır. Sadece geometrik düzenlemelerle yetinmeyip, kavşakta bulunan yayalarımızın da güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için Sinyalizasyonlu Yaya Geçidi çalışmaları aynı proje kapsamında titizlikle yürütülmektedir. Projenin tamamlanmasıyla birlikte, aynı bölgede bulunan 109. Sokak'ta üst yapı çalışmalarına başlanacaktır. Bu gelişmelerle birlikte, Esenler Mahallesi ve çevresindeki bölgelerin ulaşım altyapısı ve güvenliği önemli ölçüde artacaktır. Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.
Esenler'de Ahmet Piriştina ve Nazım Hikmet Caddesi kavşağında geometrik düzenleme, trafiği rahatlatıyor, 109. Sokak üst yapıya hazırlanıyor.

Esenler Mahallesi'nde gerçekleşen proje kapsamında, Ahmet Piriştina Caddesi ile Nazım Hikmet Caddesi'nin kavşağında önemli bir geometrik düzenleme çalışması devam ediyor. Bu projenin hafta başında başlamasıyla birlikte yoğun bir çalışma süreci içerisinde bulunmaktayız. Bugün itibariyle, asfaltlama ve bordür çalışmaları başarıyla tamamlanmış durumdadır. Hedefimiz, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü kavşağı tamamen trafiğe açarak bölge halkının rahat ve güvenli bir şekilde yol kullanımına olanak sağlamaktır.

Sadece geometrik düzenlemelerle yetinmeyip, kavşakta bulunan yayalarımızın da güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için Sinyalizasyonlu Yaya Geçidi çalışmaları aynı proje kapsamında titizlikle yürütülmektedir.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, aynı bölgede bulunan 109. Sokak'ta üst yapı çalışmalarına başlanacaktır. Bu gelişmelerle birlikte, Esenler Mahallesi ve çevresindeki bölgelerin ulaşım altyapısı ve güvenliği önemli ölçüde artacaktır. Siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir