Çanakkale'de Türk-Japon Dostluğu Konseri Düzenlendi

19.09.2023 - 14:16, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:16
 

Çanakkale'de Türk-Japon Dostluğu Konseri Düzenlendi

Vali, Belediye Başkanı, Üniversite Rektörü ve sanatçıların katıldığı özel etkinlikte Türk-Japon dostluğu coşkusu yaşandı.

Çanakkale'nin önemli bir etkinliğine tanıklık etmek üzere bir araya gelen katılımcılar arasında Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur TÜRKMEN, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA gibi önemli isimler yer aldı. Ayrıca, kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler de toplantıya katıldılar. Toplantı, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA'nın bilgilendirme konuşması ile başladı. Ardından, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU'nun açılış konuşması yapıldı ve etkinliğin resmi açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar, etkinliğin bir parçası olarak düzenlenen fotoğraf sergisini gezmeye başladılar. Tanıtım toplantısı, Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA, Natsko Doi, İlknur MERT, Burhan KESKİNER ve Merve Eken KÜÇÜKAKSOY'un sahnelediği unutulmaz bir Türk-Japon Dostluk konseri ile taçlandı. Katılımcılar, bu özel müzik performansını büyük bir keyifle dinlediler. Bu özel etkinlik, Çanakkale'nin tarihi ve kültürel zenginliklerini bir araya getirerek, farklı kesimlerden gelen önemli isimleri bir araya getirme fırsatı sunarken, Türk-Japon dostluğunun da vurgulandığı unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.  Çanakkale TV
Vali, Belediye Başkanı, Üniversite Rektörü ve sanatçıların katıldığı özel etkinlikte Türk-Japon dostluğu coşkusu yaşandı.

Çanakkale'nin önemli bir etkinliğine tanıklık etmek üzere bir araya gelen katılımcılar arasında Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur TÜRKMEN, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA gibi önemli isimler yer aldı. Ayrıca, kamu kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler de toplantıya katıldılar.

Toplantı, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA'nın bilgilendirme konuşması ile başladı. Ardından, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU'nun açılış konuşması yapıldı ve etkinliğin resmi açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar, etkinliğin bir parçası olarak düzenlenen fotoğraf sergisini gezmeye başladılar.

Tanıtım toplantısı, Prof. Dr. Oğuz KARAKAYA, Natsko Doi, İlknur MERT, Burhan KESKİNER ve Merve Eken KÜÇÜKAKSOY'un sahnelediği unutulmaz bir Türk-Japon Dostluk konseri ile taçlandı. Katılımcılar, bu özel müzik performansını büyük bir keyifle dinlediler.

Bu özel etkinlik, Çanakkale'nin tarihi ve kültürel zenginliklerini bir araya getirerek, farklı kesimlerden gelen önemli isimleri bir araya getirme fırsatı sunarken, Türk-Japon dostluğunun da vurgulandığı unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı. 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir