Palau Bayraklı Yolcu Gemisi Karaya Oturdu

ASAYİŞ 18.09.2023 - 12:25, Güncelleme: 18.09.2023 - 12:25
 

Palau Bayraklı Yolcu Gemisi Karaya Oturdu

Palau bayraklı yolcu gemisi, Ayvacık sahilinde demir atarken karaya oturdu, kurtuluşları için 12 saat süren bir mücadele verdiler.

Ayvacık ilçesi Balabanlı köyü sahilinde, Palau bayraklı 68 metre uzunluğundaki 'The Majestic' adlı yolcu gemisi, Tuzla'ya bakım ve onarım için rotasını ayarlamışken beklenmedik bir olay yaşadı. Gemisi demirlemek istediği sırada kara oturdu. O anlar, geminin kaptanı tarafından hemen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bildirildi. Geminin sahile oturduğu yerde, neyse ki herhangi bir yolcu bulunmuyordu. Bu durum, mürettebatın gemiyi kendi imkanlarıyla kurtarmak için seferber olduğu bir 12 saatlik yoğun çalışma gerektirdi. Sonunda, gemi kendi imkanlarıyla sıkıntılı bölgeden kurtuldu ve seyrine devam etti. Ayvacık ilçesi Balabanlı köyü sahili, bu beklenmedik olayın yaşandığı yer olarak tarih sahnesine çıktı. Gemiyi çıkaran mürettebatın hızlı ve etkili müdahalesi, daha büyük bir felaketin önlenmesine yardımcı oldu.
Palau bayraklı yolcu gemisi, Ayvacık sahilinde demir atarken karaya oturdu, kurtuluşları için 12 saat süren bir mücadele verdiler.

Ayvacık ilçesi Balabanlı köyü sahilinde, Palau bayraklı 68 metre uzunluğundaki 'The Majestic' adlı yolcu gemisi, Tuzla'ya bakım ve onarım için rotasını ayarlamışken beklenmedik bir olay yaşadı. Gemisi demirlemek istediği sırada kara oturdu. O anlar, geminin kaptanı tarafından hemen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bildirildi.

Geminin sahile oturduğu yerde, neyse ki herhangi bir yolcu bulunmuyordu. Bu durum, mürettebatın gemiyi kendi imkanlarıyla kurtarmak için seferber olduğu bir 12 saatlik yoğun çalışma gerektirdi. Sonunda, gemi kendi imkanlarıyla sıkıntılı bölgeden kurtuldu ve seyrine devam etti.

Ayvacık ilçesi Balabanlı köyü sahili, bu beklenmedik olayın yaşandığı yer olarak tarih sahnesine çıktı. Gemiyi çıkaran mürettebatın hızlı ve etkili müdahalesi, daha büyük bir felaketin önlenmesine yardımcı oldu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir