Ayhan Gider'den Bir Sağlık Müjdesi Daha

SAĞLIK 10.09.2023 - 00:21, Güncelleme: 10.09.2023 - 00:21
 

Ayhan Gider'den Bir Sağlık Müjdesi Daha

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider sel felaketi sonrası Çanakkale'de sağlık hizmetlerinde önemli gelişmeleri müjdeliyor.

Geyikli'de meydana gelen sel felaketi sonrası AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bölgede incelemelerde bulunarak Geyikli Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında sağlık alanında önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Gider, Çanakkale'nin sağlık hizmetlerinde önemli gelişmelerin yaşanacağını belirtti. Çanakkale'ye yakın zamanda 117 yeni hekimin atanacağını ve sağlık kadrosunun daha da güçleneceğini açıklayan Ayhan Gider, "Çanakkale'den insanlarımızın tedavi için başka illere gitme ihtiyacı azalacak, hatta sağlık turizmi için ilimize hasta gelmeye başlayacak. Bu, tüm vatandaşlarımız için büyük bir kazanç olacak. Sağlık hizmetlerinin dağılımı ilçelere göre planlanmış durumda. Şu anda Ezine'deyiz ve Ezine Hastanesi bölge hastanesi olarak hizmet verecek şekilde planlandı. Her geçen gün bu hedefe bir adım daha yaklaşıyoruz." şeklinde konuştu. Çanakkale Merkez Hastanesi'nin de yükseltilerek Araştırma Hastanesi statüsüne geçeceğini belirten Milletvekili Gider, "Bu sayede vatandaşlarımız daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmetleri alabilecekler. İlerleyen dönemlerde il dışından hasta kabul edeceğiz ve sağlık turizmi Çanakkale için yeni bir perspektif sunacak. Tüm bu gelişmelerle birlikte Çanakkale'de sağlık hizmetlerinin kalitesi önemli ölçüde artacak. Bu güzel haberleri tüm vatandaşlarımıza duyuruyoruz" dedi. Çanakkale'de sel felaketi sonrası sağlık alanında yapılacak bu önemli atılımlar, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılayacak ve ilin sağlık altyapısını daha da güçlendirecektir.
AK Parti Milletvekili Ayhan Gider sel felaketi sonrası Çanakkale'de sağlık hizmetlerinde önemli gelişmeleri müjdeliyor.

Geyikli'de meydana gelen sel felaketi sonrası AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, bölgede incelemelerde bulunarak Geyikli Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında sağlık alanında önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Gider, Çanakkale'nin sağlık hizmetlerinde önemli gelişmelerin yaşanacağını belirtti.

Çanakkale'ye yakın zamanda 117 yeni hekimin atanacağını ve sağlık kadrosunun daha da güçleneceğini açıklayan Ayhan Gider, "Çanakkale'den insanlarımızın tedavi için başka illere gitme ihtiyacı azalacak, hatta sağlık turizmi için ilimize hasta gelmeye başlayacak. Bu, tüm vatandaşlarımız için büyük bir kazanç olacak. Sağlık hizmetlerinin dağılımı ilçelere göre planlanmış durumda. Şu anda Ezine'deyiz ve Ezine Hastanesi bölge hastanesi olarak hizmet verecek şekilde planlandı. Her geçen gün bu hedefe bir adım daha yaklaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Çanakkale Merkez Hastanesi'nin de yükseltilerek Araştırma Hastanesi statüsüne geçeceğini belirten Milletvekili Gider, "Bu sayede vatandaşlarımız daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmetleri alabilecekler. İlerleyen dönemlerde il dışından hasta kabul edeceğiz ve sağlık turizmi Çanakkale için yeni bir perspektif sunacak. Tüm bu gelişmelerle birlikte Çanakkale'de sağlık hizmetlerinin kalitesi önemli ölçüde artacak. Bu güzel haberleri tüm vatandaşlarımıza duyuruyoruz" dedi.

Çanakkale'de sel felaketi sonrası sağlık alanında yapılacak bu önemli atılımlar, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılayacak ve ilin sağlık altyapısını daha da güçlendirecektir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir