Biga'da İyi Parti ve CHP Temsilcileri Bir Araya Geldi

18.08.2023 - 01:17, Güncelleme: 18.08.2023 - 01:26
 

Biga'da İyi Parti ve CHP Temsilcileri Bir Araya Geldi

İyi Parti ve CHP temsilcileri Biga'da buluştu, ilçe üzerine ortak hedefler belirlenirken seçimler için işbirliği vurgusu yapıldı.

Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir liderliğinde, İyi Parti ve CHP temsilcileri bir araya geldi. Toplantıya İyi Parti'nin Biga Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Ardıç, Karabiga Belediye Başkan Aday Adayı Sabahaddin Uslu, CHP'li belediye meclis üyeleri Zafer Demirbaş ve Erhan Sürer, ayrıca partililer katıldı. Görüşme, geçtiğimiz dönemin Biga Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Işık'ın açıklamalarıyla başladı. Işık, oldukça verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, Biga'nın mutlu bir geleceğe kavuşması için ortak çaba gösterdiklerini ifade etti. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Biga Belediyesi'nde yeniden taçlandırmak istediklerini vurguladı. Işık, birlikte hareket ederek kazanacaklarına inandıklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin hizmetkarı olarak Biga için ellerini taşın altına koyduklarını dile getirdi. Bigalı hemşerilerin teveccühüyle Biga'yı eski mutlu günlerine kavuşturacaklarına olan inancını paylaştı. Seçimleri kazanmanın önemine vurgu yaparak, Bigalı hemşerilerin istek ve taleplerini dinlemek ve doğru bir vizyonla uygulamak gerektiğini belirtti. Geçmiş tecrübeleri ve Biga'da yaptıkları hizmetlerle çevre ilçelere örnek olduklarını söyleyen Işık, bu sefer daha iyisini yapabilmek için yola çıktıklarını ifade etti. Belediyecilik ve kamu yönetimi konusundaki deneyimlerine vurgu yaparak, projeler ve uygulanabilir çalışmalarla dolu bir ajandaları olduğunu belirtti.   Çanakkale TV
İyi Parti ve CHP temsilcileri Biga'da buluştu, ilçe üzerine ortak hedefler belirlenirken seçimler için işbirliği vurgusu yapıldı.

Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir liderliğinde, İyi Parti ve CHP temsilcileri bir araya geldi. Toplantıya İyi Parti'nin Biga Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Ardıç, Karabiga Belediye Başkan Aday Adayı Sabahaddin Uslu, CHP'li belediye meclis üyeleri Zafer Demirbaş ve Erhan Sürer, ayrıca partililer katıldı.

Görüşme, geçtiğimiz dönemin Biga Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Işık'ın açıklamalarıyla başladı. Işık, oldukça verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, Biga'nın mutlu bir geleceğe kavuşması için ortak çaba gösterdiklerini ifade etti. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Biga Belediyesi'nde yeniden taçlandırmak istediklerini vurguladı.

Işık, birlikte hareket ederek kazanacaklarına inandıklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin hizmetkarı olarak Biga için ellerini taşın altına koyduklarını dile getirdi. Bigalı hemşerilerin teveccühüyle Biga'yı eski mutlu günlerine kavuşturacaklarına olan inancını paylaştı. Seçimleri kazanmanın önemine vurgu yaparak, Bigalı hemşerilerin istek ve taleplerini dinlemek ve doğru bir vizyonla uygulamak gerektiğini belirtti.

Geçmiş tecrübeleri ve Biga'da yaptıkları hizmetlerle çevre ilçelere örnek olduklarını söyleyen Işık, bu sefer daha iyisini yapabilmek için yola çıktıklarını ifade etti. Belediyecilik ve kamu yönetimi konusundaki deneyimlerine vurgu yaparak, projeler ve uygulanabilir çalışmalarla dolu bir ajandaları olduğunu belirtti.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir