Lapseki Belediyesi İşçi Zam Protokolü'nü İmzaladı

08.08.2023 - 00:20, Güncelleme: 08.08.2023 - 00:20
 

Lapseki Belediyesi İşçi Zam Protokolü'nü İmzaladı

Lapseki Belediyesi işçileri ve Hizmet-İş Sendikası, %81,55 zam içeren Ek Protokol'ü imzalayarak işçi haklarını korudu.

Lapseki Belediyesi Kadrolu İşçiler ve Lapseki Personel Şirketi İşçileri ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki Ek Protokol görüşmeleri, yapılan törenle mutabakata varılarak imzalandı. Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz, işçi arkadaşların daha iyi bir yaşama adım atmalarını amaçlayan bu anlaşmanın, geleceğini, ekmeğini ve kazancını düşünen herkesi ilgilendirdiğini belirtti. "İmzamız işçinin kararıdır" prensibinin bu süreçte yolumuzu aydınlattığını vurgulayan Yılmaz, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a teşekkür etti. Başkan Yılmaz'ın, işçilerin mutluluğunun Lapseki halkının mutluluğu olduğu düşüncesiyle hareket ettiğini ifade eden Vedat Yılmaz, sendika olarak bu anlayışa destek verdiklerini belirtti. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, işçi arkadaşlarına maddi ve manevi destek sağlama çabalarının sonucunda, ücretlere %81,55 oranında zam yapıldığını dile getirdi. Yılmaz, "Lapseki için canla başla çalışan arkadaşlarımızın yüzlerini güldürmek amacıyla bu zamı gerçekleştirdik. Emeğin pazarlığı olmaz. İşçi kardeşlerimizin alın teri ve emeği enflasyon karşısında erimedi, onların geleceğini korumak için Ek Protokolü imzaladık" şeklinde konuştu.   Çanakkale TV
Lapseki Belediyesi işçileri ve Hizmet-İş Sendikası, %81,55 zam içeren Ek Protokol'ü imzalayarak işçi haklarını korudu.

Lapseki Belediyesi Kadrolu İşçiler ve Lapseki Personel Şirketi İşçileri ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki Ek Protokol görüşmeleri, yapılan törenle mutabakata varılarak imzalandı.

Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz, işçi arkadaşların daha iyi bir yaşama adım atmalarını amaçlayan bu anlaşmanın, geleceğini, ekmeğini ve kazancını düşünen herkesi ilgilendirdiğini belirtti. "İmzamız işçinin kararıdır" prensibinin bu süreçte yolumuzu aydınlattığını vurgulayan Yılmaz, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'a teşekkür etti. Başkan Yılmaz'ın, işçilerin mutluluğunun Lapseki halkının mutluluğu olduğu düşüncesiyle hareket ettiğini ifade eden Vedat Yılmaz, sendika olarak bu anlayışa destek verdiklerini belirtti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, işçi arkadaşlarına maddi ve manevi destek sağlama çabalarının sonucunda, ücretlere %81,55 oranında zam yapıldığını dile getirdi. Yılmaz, "Lapseki için canla başla çalışan arkadaşlarımızın yüzlerini güldürmek amacıyla bu zamı gerçekleştirdik. Emeğin pazarlığı olmaz. İşçi kardeşlerimizin alın teri ve emeği enflasyon karşısında erimedi, onların geleceğini korumak için Ek Protokolü imzaladık" şeklinde konuştu.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir