ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge'den Stratejik İşbirliği Kararı

05.08.2023 - 01:43, Güncelleme: 05.08.2023 - 01:43
 

ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge'den Stratejik İşbirliği Kararı

ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge, eğitimden istihdama, bilgi birikiminden teknolojiye kadar ortak çalışmalarla sürdürülebilir işbirliği için anlaştı.

Kale Seramik Ar-Ge Merkezi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) arasında gerçekleştirilen önemli toplantı sonucunda, eğitim, laboratuvar hizmetleri, test analiz hizmetleri, konu bazlı öğretim eşleştirmesi, ortak ulusal ve uluslararası proje sunumu ve öğrencilerin istihdamı gibi kritik konular ele alındı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya'nın yanı sıra Çanakkale Teknopark Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, ÇOMÜ Bap Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, ÇOBİLTUM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir, ÇOBİLTUM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Savaş Gürdal, Kale Seramik Ar-Ge Merkezi Direktörü Kağan Kayacı ve Kale Seramik Ar-Ge Baş Mühendisi M. Uğur Taşkıran katılım sağladı. Toplantıda, ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge biriminin birbirlerinin bilgi birikimini ve teknolojik altyapısını karşılıklı olarak kullanması ve üniversite-sanayi iş birliğinin sürdürülebilir hale getirilmesi adına ortak çalışmalar yapılması yönünde önemli kararlar alındı. 
ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge, eğitimden istihdama, bilgi birikiminden teknolojiye kadar ortak çalışmalarla sürdürülebilir işbirliği için anlaştı.

Kale Seramik Ar-Ge Merkezi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) arasında gerçekleştirilen önemli toplantı sonucunda, eğitim, laboratuvar hizmetleri, test analiz hizmetleri, konu bazlı öğretim eşleştirmesi, ortak ulusal ve uluslararası proje sunumu ve öğrencilerin istihdamı gibi kritik konular ele alındı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya'nın yanı sıra Çanakkale Teknopark Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, ÇOMÜ Bap Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, ÇOBİLTUM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ayça Aydoğdu Emir, ÇOBİLTUM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Savaş Gürdal, Kale Seramik Ar-Ge Merkezi Direktörü Kağan Kayacı ve Kale Seramik Ar-Ge Baş Mühendisi M. Uğur Taşkıran katılım sağladı.

Toplantıda, ÇOMÜ ve Kale Seramik Ar-Ge biriminin birbirlerinin bilgi birikimini ve teknolojik altyapısını karşılıklı olarak kullanması ve üniversite-sanayi iş birliğinin sürdürülebilir hale getirilmesi adına ortak çalışmalar yapılması yönünde önemli kararlar alındı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir