AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda basın mensuplarının önemini vurgulayarak teşekkürlerini sundu

25.07.2023 - 01:26, Güncelleme: 25.07.2023 - 01:26
 

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda basın mensuplarının önemini vurgulayarak teşekkürlerini sundu

AK Parti İl Başkanı Makas: Gazeteciler, demokrasinin teminatı. Basının özverili emeklerini kutluyor, hayatını kaybedenleri anıyoruz.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Basında sansür 24 Temmuz 1908’de kaldırılmıştır. Bu vesileyle bugün gazeteciler için büyük bir önem arz etmektedir. Kamuoyunu anında ve doğru bir şekilde bilgilendirmeyi amaçlayarak işlerine dört elle sarılıp büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimiz, önemli bir görev icra etmektedirler. Milletimizin hak ve menfaati açısından her zaman objektif bir yaklaşımla, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak haber yapmaya çalışan basın mensuplarımız, güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Basın mensuplarımız toplumsal sorumluluk şuuruyla verdikleri emeklerle, halkımızın gelişmesinde ve bilinçlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Özgür haber anlayışlarıyla yaptıkları haberlerle milletimizin gözü kulağı olan gazetecilerimiz, toplumumuzda gerçeğin temsilcileridir. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz birçok fedakarlıkta bulunarak, zorlu koşullar altında görevlerini özveri ile gerçekleştiren gazetecilerimize, minnettarız. Başta şehrimizin basın temsilcilerine teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Görevleri başında hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadeleri yer aldı.   Çanakkale TV
AK Parti İl Başkanı Makas: Gazeteciler, demokrasinin teminatı. Basının özverili emeklerini kutluyor, hayatını kaybedenleri anıyoruz.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Basında sansür 24 Temmuz 1908’de kaldırılmıştır. Bu vesileyle bugün gazeteciler için büyük bir önem arz etmektedir.
Kamuoyunu anında ve doğru bir şekilde bilgilendirmeyi amaçlayarak işlerine dört elle sarılıp büyük bir özveriyle çalışan gazetecilerimiz, önemli bir görev icra etmektedirler.
Milletimizin hak ve menfaati açısından her zaman objektif bir yaklaşımla, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak haber yapmaya çalışan basın mensuplarımız, güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur.
Basın mensuplarımız toplumsal sorumluluk şuuruyla verdikleri emeklerle, halkımızın gelişmesinde ve bilinçlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Özgür haber anlayışlarıyla yaptıkları haberlerle milletimizin gözü kulağı olan gazetecilerimiz, toplumumuzda gerçeğin temsilcileridir.
Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz birçok fedakarlıkta bulunarak, zorlu koşullar altında görevlerini özveri ile gerçekleştiren gazetecilerimize, minnettarız.
Başta şehrimizin basın temsilcilerine teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum. Görevleri başında hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadeleri yer aldı.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir