Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonu: 36.200 Sigara Ele Geçirildi

ASAYİŞ 20.07.2023 - 22:49, Güncelleme: 20.07.2023 - 22:49
 

Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonu: 36.200 Sigara Ele Geçirildi

Çanakkale'de KOM ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 36,200 kaçak sigara depoda ele geçirildi. Kaçakçılara adli işlem uygulandı.

Çanakkale'de gerçekleştirilen bir kaçak sigara operasyonunda, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, doldurma sigara imalathanelerine yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma kapsamında, belirli şahısların ikamet olarak kullandığı bir depoya baskın düzenlendi. Gerçekleştirilen baskında, 1 adet sigara sarma makinası ve 1 adet hava kompresörü ele geçirildi. Ancak dikkat çeken bulgu, 36 bin 200 adet doldurulmuş sigaranın da depoda bulunmasıydı. Bu büyük miktardaki kaçak sigaralara el konuldu. Şüpheliler Ö.D. ve M.K., 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan dolayı adli işlem yapıldı. Ancak daha sonra serbest bırakıldılar.
Çanakkale'de KOM ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 36,200 kaçak sigara depoda ele geçirildi. Kaçakçılara adli işlem uygulandı.

Çanakkale'de gerçekleştirilen bir kaçak sigara operasyonunda, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, doldurma sigara imalathanelerine yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma kapsamında, belirli şahısların ikamet olarak kullandığı bir depoya baskın düzenlendi.

Gerçekleştirilen baskında, 1 adet sigara sarma makinası ve 1 adet hava kompresörü ele geçirildi. Ancak dikkat çeken bulgu, 36 bin 200 adet doldurulmuş sigaranın da depoda bulunmasıydı. Bu büyük miktardaki kaçak sigaralara el konuldu.

Şüpheliler Ö.D. ve M.K., 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan dolayı adli işlem yapıldı. Ancak daha sonra serbest bırakıldılar.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir