CHP tabanı ‘değişim’ dedi

SİYASET 19.07.2023 - 22:41, Güncelleme: 19.07.2023 - 22:41
 

CHP tabanı ‘değişim’ dedi

CHP Çanakkale Cevatpaşa Mahalle Kongresi tamamlandı. 412 oy alan Beyaz Liste seçimi kazanırken, Mavi Liste 277 oyda kaldı.

Bugün saat 10:00'da başlayan Cevatpaşa Mahallesi Kongresi saat 19:00'da tamamlandı. Sayım sonuçlarına göre Beyaz liste 412 oy ile seçimi kazandı.  Seçimlerde Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen'in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu'nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarıştı. Beyaz listenin kazanması ile birlikte CHP tabanının değişimden yana olduğu görüldü.
CHP Çanakkale Cevatpaşa Mahalle Kongresi tamamlandı. 412 oy alan Beyaz Liste seçimi kazanırken, Mavi Liste 277 oyda kaldı.

Bugün saat 10:00'da başlayan Cevatpaşa Mahallesi Kongresi saat 19:00'da tamamlandı. Sayım sonuçlarına göre Beyaz liste 412 oy ile seçimi kazandı. 

Seçimlerde Muharrem Erkek, İsmet Güneşhan, Serdar Soydan ve Erdal Gezen'in başını çektiği ve değişim diye beyaz liste ile Ülgür Gökhan, Rebiye Ünüvar ve Evren Kızoğlu'nun başını çektiği mevcut düzeni savunan mavi liste yarıştı. Beyaz listenin kazanması ile birlikte CHP tabanının değişimden yana olduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir