Eceabat Belediyesi’nde çalışanlarına tarihi zam

13.07.2023 - 00:34, Güncelleme: 13.07.2023 - 00:34
 

Eceabat Belediyesi’nde çalışanlarına tarihi zam

İşçilerin yüzü güldü. Eceabat Belediyesi’nde bir süredir üzerinde görüşmeler yapılan maaş ve sosyal haklara %100 zam yapılarak imzalar atıldı.

Eceabat Belediyesi Personel Şirketinde çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi imzaladı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Saim Zileli, işçilerin maaş ve sosyal haklarına %100 zam yaptıklarını açıkladı. Başkan Zileli, "İşçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerine ve Sosyal Haklarına %100 bir zam yapmış bulunmaktayız. Siz kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza güler yüzle iyi hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi. Başkan Zileli, çalışma arkadaşlarını kendi aileleri gibi gördüklerini ve onların mutlu olduğu bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Emeğin ve alın terinin büyük bir saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun ehemmiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu vurguladı. "Önemli olan dua alabilmek sorumluluklarımızın farkında olarak verilen işi en iyi şekilde yerine getirebilmektir." diyen Başkan Zileli, Eceabat için canla başla çalışan arkadaşlarına yapılan zamların helal olsun dedi. Vatandaşların refahı ve huzuru için gece gündüz hep beraber çalıştıklarını ve yaptıkları faaliyetlerle halka faydalı olmayı amaçladıklarını söyledi. Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz da, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi. Hizmet-İş Sendikası olarak ülkenin milli ve manevi değerleriyle sendikacılık yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "HAK-İŞ in, iş kolumuzun en güçlü ve en etkin sendikasıyız. Bu unvanların bize yüklediği sorumluluğun farkında olarak hakkaniyetle ve adaletle hareket ediyoruz." dedi. Yılmaz, Eceabat'a her gelişlerinde yenileşmeye, gelişmeye ve yeni katılan hizmetlere şahit olduklarını kaydetti. Ülke ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Yılmaz, "Bu zorlu süreçte çalışanlarının yanında yer almak büyük bir erdemliliktir, büyük bir fedakârlık işidir. Bu büyük adamlığı gösterdiği için Belediye Başkanımız Saim Zileli'ye teşekkür ediyorum." diye konuştu. Yılmaz, toplu iş sözleşmesi ile Eceabat Belediyesi Personel Şirketinde çalışan en düşük işçi maaşının 24 bin liraya çıktığını bildirdi. İşçilerin sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olduklarını dile getiren Yılmaz, "Biz Hizmet-İş Sendikası olarak önce insan önce emek diyoruz. İnsanı ve emeği önceliyoruz. Bu Toplu İş Sözleşmesi ile Belediye Başkanımız Saim Zileli sayesinde Eceabat Belediyesi işçisi enflasyon karşısında ezdirilmemiştir." ifadelerini kullandı. Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından işçiler, Başkan Zileli'ye teşekkür ederek sevinçlerini dile getirdiler.   Çanakkale TV
İşçilerin yüzü güldü. Eceabat Belediyesi’nde bir süredir üzerinde görüşmeler yapılan maaş ve sosyal haklara %100 zam yapılarak imzalar atıldı.

Eceabat Belediyesi Personel Şirketinde çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi imzaladı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Saim Zileli, işçilerin maaş ve sosyal haklarına %100 zam yaptıklarını açıkladı. Başkan Zileli, "İşçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerine ve Sosyal Haklarına %100 bir zam yapmış bulunmaktayız. Siz kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza güler yüzle iyi hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi.

Başkan Zileli, çalışma arkadaşlarını kendi aileleri gibi gördüklerini ve onların mutlu olduğu bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Emeğin ve alın terinin büyük bir saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun ehemmiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu vurguladı. "Önemli olan dua alabilmek sorumluluklarımızın farkında olarak verilen işi en iyi şekilde yerine getirebilmektir." diyen Başkan Zileli, Eceabat için canla başla çalışan arkadaşlarına yapılan zamların helal olsun dedi. Vatandaşların refahı ve huzuru için gece gündüz hep beraber çalıştıklarını ve yaptıkları faaliyetlerle halka faydalı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz da, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi. Hizmet-İş Sendikası olarak ülkenin milli ve manevi değerleriyle sendikacılık yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "HAK-İŞ in, iş kolumuzun en güçlü ve en etkin sendikasıyız. Bu unvanların bize yüklediği sorumluluğun farkında olarak hakkaniyetle ve adaletle hareket ediyoruz." dedi.

Yılmaz, Eceabat'a her gelişlerinde yenileşmeye, gelişmeye ve yeni katılan hizmetlere şahit olduklarını kaydetti. Ülke ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Yılmaz, "Bu zorlu süreçte çalışanlarının yanında yer almak büyük bir erdemliliktir, büyük bir fedakârlık işidir. Bu büyük adamlığı gösterdiği için Belediye Başkanımız Saim Zileli'ye teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yılmaz, toplu iş sözleşmesi ile Eceabat Belediyesi Personel Şirketinde çalışan en düşük işçi maaşının 24 bin liraya çıktığını bildirdi. İşçilerin sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olduklarını dile getiren Yılmaz, "Biz Hizmet-İş Sendikası olarak önce insan önce emek diyoruz. İnsanı ve emeği önceliyoruz. Bu Toplu İş Sözleşmesi ile Belediye Başkanımız Saim Zileli sayesinde Eceabat Belediyesi işçisi enflasyon karşısında ezdirilmemiştir." ifadelerini kullandı.

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından işçiler, Başkan Zileli'ye teşekkür ederek sevinçlerini dile getirdiler.

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir