AK Parti’de sular ısınıyor

SİYASET 11.07.2023 - 13:38, Güncelleme: 11.07.2023 - 13:38
 

AK Parti’de sular ısınıyor

Seçimlerin ardından İl kadrolarının değişmesi beklenen AK Partide kulisler hızlandı. Partinin önemli isimleri, birbiri ardından Ankara ziyaretleri düzenliyor. Kulislerde, geçmiş yönetimlerde görev alan bazı isimlerin yeniden göreve getirileceği konuşuluyor.

Haziran ayında yapılan MKYK toplantısının ardından kongre takviminin şekillendiği AK Parti’de Çanakkale’de de sular ısınıyor. MKYK toplantısında büyük kongrenin Eylül-Ekim aylarında yapılması kararlaştırıldı. İl Kongreleri ise büyük kongrenin ardından yapılacak. Çanakkale’de de değişimin beklendiği AK Parti’de kulis çalışmaları da hız kazandı. Partinin önemli isimlerinin birbiri ardından Ankara ziyaretleri yaptığı konuşuluyor. Bu isimler arasında, geçmiş dönemde partide önemli görevlerde bulunmuş isimler de yer alıyor. Mevcut İl Başkanı Naim Makas’ın yönetimlerini yenileyerek partiyi yerel seçimlere götürmesi bir alternatif olarak görülürken Orçun Oktay, Adnan Öncü gibi isimler de kulislerde sıklıkla dile getiriliyor. Halen Merkez İlçe Başkanlığı görevinde olan Aynur Tuna Yavaş da İl Başkanlığı için konuşulan bir başka isim.      
Seçimlerin ardından İl kadrolarının değişmesi beklenen AK Partide kulisler hızlandı. Partinin önemli isimleri, birbiri ardından Ankara ziyaretleri düzenliyor. Kulislerde, geçmiş yönetimlerde görev alan bazı isimlerin yeniden göreve getirileceği konuşuluyor.

Haziran ayında yapılan MKYK toplantısının ardından kongre takviminin şekillendiği AK Parti’de Çanakkale’de de sular ısınıyor. MKYK toplantısında büyük kongrenin Eylül-Ekim aylarında yapılması kararlaştırıldı. İl Kongreleri ise büyük kongrenin ardından yapılacak. Çanakkale’de de değişimin beklendiği AK Parti’de kulis çalışmaları da hız kazandı. Partinin önemli isimlerinin birbiri ardından Ankara ziyaretleri yaptığı konuşuluyor. Bu isimler arasında, geçmiş dönemde partide önemli görevlerde bulunmuş isimler de yer alıyor.

Mevcut İl Başkanı Naim Makas’ın yönetimlerini yenileyerek partiyi yerel seçimlere götürmesi bir alternatif olarak görülürken Orçun Oktay, Adnan Öncü gibi isimler de kulislerde sıklıkla dile getiriliyor. Halen Merkez İlçe Başkanlığı görevinde olan Aynur Tuna Yavaş da İl Başkanlığı için konuşulan bir başka isim.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir