Çanakkale'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

11.07.2023 - 00:35, Güncelleme: 11.07.2023 - 00:35
 

Çanakkale'de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

İl İstihdam Kurulu, Çanakkale'de İŞKUR faaliyetlerini değerlendirdi ve iş dünyası ile kamu kurumlarının temsilcilerini bir araya getirdi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale'de gerçekleşti. Toplantıya Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, ÇOMÜ Biga İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, sendikalar, özel sektör temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantı, 2023/02 No'lu toplantı kararlarının değerlendirilmesiyle başladı. İlimizdeki İŞKUR faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, 2023 yılı Ocak-Haziran dönemindeki İŞKUR faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. İş ve mesleki eğitim konuları üzerinde tartışmalar gerçekleştirildi ve alınacak önlemler hakkında görüşler paylaşıldı. Toplantının son bölümünde, bir sonraki toplantının tarihi belirlendi ve katılımcılar görüş ve önerilerini sunma fırsatı buldular. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, verimli bir şekilde sona erdi. Çanakkale TV
İl İstihdam Kurulu, Çanakkale'de İŞKUR faaliyetlerini değerlendirdi ve iş dünyası ile kamu kurumlarının temsilcilerini bir araya getirdi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale'de gerçekleşti. Toplantıya Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, ÇOMÜ Biga İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, sendikalar, özel sektör temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantı, 2023/02 No'lu toplantı kararlarının değerlendirilmesiyle başladı. İlimizdeki İŞKUR faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, 2023 yılı Ocak-Haziran dönemindeki İŞKUR faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. İş ve mesleki eğitim konuları üzerinde tartışmalar gerçekleştirildi ve alınacak önlemler hakkında görüşler paylaşıldı.

Toplantının son bölümünde, bir sonraki toplantının tarihi belirlendi ve katılımcılar görüş ve önerilerini sunma fırsatı buldular. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, verimli bir şekilde sona erdi.

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir