Çanakkale Saros Körfezi'nde Devasa Fener Balığı Yakalandı

17.06.2023 - 22:53, Güncelleme: 17.06.2023 - 22:53
 

Çanakkale Saros Körfezi'nde Devasa Fener Balığı Yakalandı

Çanakkale'de balıkçı İlker Özdemir, 1,5 metre boyunda, 50 kg ağırlığında dev bir fener balığını Saros Körfezi'nde yakaladı.

Çanakkale'de balıkçı İlker Özdemir, Saros Körfezi'ne açılarak balık avı yaparken yaklaşık 1,5 metre boyunda ve 50 kilogram ağırlığında devasa bir fener balığı yakaladı. Büyük çaba sarf ederek balığı tekneye aldıklarını ifade eden Özdemir, Kuzey Ege'de bu boyutta ve ağırlıkta ilk defa böyle bir fener balığı yakaladığını belirtti. Gökçeada ilçesindeki Zürafa Kayalıkları civarında ağ atan İlker Özdemir, 11 metrelik teknesi "Kızılema" ile balık avına çıktı. Bir süre sonra ağa takılan devasa boyutta bir fener balığıyla karşılaşan Özdemir, şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ve 50 kilogram ağırlığındaki balığı zorlukla tekneye alabildiğini söyledi. Özdemir, Saros Körfezi'nde Zürafa Kayalıkları bölgesinde yaklaşık 50 kilogramlık bir fener balığı yakaladığını belirtirken, "Bu boyutta ve ağırlıkta böyle bir fener balığına daha önce hiç rastlamadım. Bu canlılar denizlerimizde var. Tüm Türkiye'nin bunu duymasını istiyorum. Gerçekten muhteşem bir balık." şeklinde konuştu.
Çanakkale'de balıkçı İlker Özdemir, 1,5 metre boyunda, 50 kg ağırlığında dev bir fener balığını Saros Körfezi'nde yakaladı.

Çanakkale'de balıkçı İlker Özdemir, Saros Körfezi'ne açılarak balık avı yaparken yaklaşık 1,5 metre boyunda ve 50 kilogram ağırlığında devasa bir fener balığı yakaladı. Büyük çaba sarf ederek balığı tekneye aldıklarını ifade eden Özdemir, Kuzey Ege'de bu boyutta ve ağırlıkta ilk defa böyle bir fener balığı yakaladığını belirtti.

Gökçeada ilçesindeki Zürafa Kayalıkları civarında ağ atan İlker Özdemir, 11 metrelik teknesi "Kızılema" ile balık avına çıktı. Bir süre sonra ağa takılan devasa boyutta bir fener balığıyla karşılaşan Özdemir, şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda ve 50 kilogram ağırlığındaki balığı zorlukla tekneye alabildiğini söyledi.

Özdemir, Saros Körfezi'nde Zürafa Kayalıkları bölgesinde yaklaşık 50 kilogramlık bir fener balığı yakaladığını belirtirken, "Bu boyutta ve ağırlıkta böyle bir fener balığına daha önce hiç rastlamadım. Bu canlılar denizlerimizde var. Tüm Türkiye'nin bunu duymasını istiyorum. Gerçekten muhteşem bir balık." şeklinde konuştu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir