“İyi Parti Neredesin Kardeş, Kılıçdaroğlu 'Özerklik' vereceğim diyor!"

SİYASET 28.04.2023 - 21:20, Güncelleme: 28.04.2023 - 22:16
 

“İyi Parti Neredesin Kardeş, Kılıçdaroğlu 'Özerklik' vereceğim diyor!"

AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Gider, dün Lapsekililerle buluştu. Burada yaptığı konuşmasında CHP ve İyi Parti’ye ağır eleştirilerde bulundu. Gider, CHP’nin özerklik söylemlerini hatırlatarak, “İyi Parti neredesin kardeş” dedi.

Ayhan Gider’in kendisini dinleyenlere hitabında yaptığı konuşma şu şekildeydi; “Kılıçdaroğlu diyor ki belediyelere özerklik vereceğim’. Çardak Belediyesi’nin özerklik diye bir derdi yok Lapseki Belediyesi’nin yok, Edirne Belediyesi’nin de yok, Ankara Belediyesi’nin de yok. Niye özerk olsun devletin içinde devlet mi lazım?  bize. CHP kayyum atamalarına son vereceğim diyor. Yani diyor ki, belediye başkanı seçildikten sonra iş makinalarını PKK’ya da yollasan ben onu görevden almayacağım. İyi Parti neredesin kardeş bahsettiğimiz tali bir konu değil çok ana bir konu. PKK’nın yanında mısın? Karşısında mı? CHP’ye bunları yapamazsın diye düz söyle. Yok diyemem, tamam o zaman deki ben bunları istemiyorum. Bunları yapamazsın de. Hayır onu da demem… Bir der gibi yapıyor, masadan kalkıyor sonra onu masaya en başta oturtan el kimse gene geri yolluyor. Masada oturmanı anlarım, kalkmanı da anlarım. Oturduktan sonra kalkmışsın, tekrar geri dönüyorsun. Hani diyordu ya rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ‘Rüzgarsız havada dönen fırıldağın bir üfleyeni vardır’ Sana kim üflüyor onu söyle bana?” Ayhan Gider, CHP ile ittifak içinde olan İyi Partiye yüklenerek, partinin milli duruşundan saptığının altını çizdi.
AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Gider, dün Lapsekililerle buluştu. Burada yaptığı konuşmasında CHP ve İyi Parti’ye ağır eleştirilerde bulundu. Gider, CHP’nin özerklik söylemlerini hatırlatarak, “İyi Parti neredesin kardeş” dedi.

Ayhan Gider’in kendisini dinleyenlere hitabında yaptığı konuşma şu şekildeydi; “ Kılıçdaroğlu diyor ki belediyelere özerklik vereceğim’. Çardak Belediyesi’nin özerklik diye bir derdi yok Lapseki Belediyesi’nin yok, Edirne Belediyesi’nin de yok, Ankara Belediyesi’nin de yok. Niye özerk olsun devletin içinde devlet mi lazım?  bize. CHP kayyum atamalarına son vereceğim diyor. Yani diyor ki, belediye başkanı seçildikten sonra iş makinalarını PKK’ya da yollasan ben onu görevden almayacağım.

İyi Parti neredesin kardeş bahsettiğimiz tali bir konu değil çok ana bir konu. PKK’nın yanında mısın? Karşısında mı? CHP’ye bunları yapamazsın diye düz söyle. Yok diyemem, tamam o zaman deki ben bunları istemiyorum. Bunları yapamazsın de. Hayır onu da demem… Bir der gibi yapıyor, masadan kalkıyor sonra onu masaya en başta oturtan el kimse gene geri yolluyor. Masada oturmanı anlarım, kalkmanı da anlarım. Oturduktan sonra kalkmışsın, tekrar geri dönüyorsun. Hani diyordu ya rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ‘Rüzgarsız havada dönen fırıldağın bir üfleyeni vardır’ Sana kim üflüyor onu söyle bana?”

Ayhan Gider, CHP ile ittifak içinde olan İyi Partiye yüklenerek, partinin milli duruşundan saptığının altını çizdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir