Çan’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 11.12.2022 - 19:08, Güncelleme: 11.12.2022 - 19:08
 

Çan’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

Çan’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyünde sabah saatlerinde gökyüzünde oluşan gökkuşağı büyüledi. Çan ilçesine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükpaşa köyü ile Büyükpaşa köyü arasında saat 11.00 sıralarında gökyüzünde sağanak yağışın ardından havanın açması ile gökkuşağı oluştu. Gökkuşağı 5 dakika süre boyunca gökyüzünde görenleri kendisine hayran bıraktı.
Çan’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyünde sabah saatlerinde gökyüzünde oluşan gökkuşağı büyüledi.
Çan ilçesine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükpaşa köyü ile Büyükpaşa köyü arasında saat 11.00 sıralarında gökyüzünde sağanak yağışın ardından havanın açması ile gökkuşağı oluştu. Gökkuşağı 5 dakika süre boyunca gökyüzünde görenleri kendisine hayran bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir