Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 02.11.2022 - 22:33, Güncelleme: 02.11.2022 - 13:15
 

Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Çanakkale’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık suçlarıyla mücadele çerçevesinde şüpheli S.D’nin ikametgahında arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 27 sikke, yüzük, ok ucu, 24 metal obje, 2 dedektör ve ekipmanları ve kazma ele geçirildi.Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli S.D. hakkında yapılan adli işlem yapıldı. Şüpheli S.D. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Çanakkale’de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu
Çanakkale’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık suçlarıyla mücadele çerçevesinde şüpheli S.D’nin ikametgahında arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 27 sikke, yüzük, ok ucu, 24 metal obje, 2 dedektör ve ekipmanları ve kazma ele geçirildi.
Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli S.D. hakkında yapılan adli işlem yapıldı. Şüpheli S.D. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir