Ekip Ruhu ile Kardeşçe…

GÜNDEM 16.10.2022 - 00:40, Güncelleme: 16.10.2022 - 00:40
 

Ekip Ruhu ile Kardeşçe…

EKİP RUHU İLE, KARDEŞÇE, 11’DE 11 4,5 YILI TAMAMLADIK

ÇTSO Seçimi arifesinde Selçuk Semizoğlu'ndan samimi paylaşım geldi. Semizoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "EKİP RUHU İLE,  KARDEŞÇE,  11’DE 11  4,5 YILI TAMAMLADIK 2018 Nisan ayında üyelerimizin teveccühü ile  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak hizmet için görev aldık.  4,5 yıllık görev sürecimizde her Çarşamba, birlik beraberlikle toplantılarımızı gerçekleştirdik.  Yaşça en büyükleri  ben olarak tüm kardeşlerim ile uyum içinde, her kararımızı  en ince detayına kadar görüşerek, yeri geldiğinde tartışarak ama sonuçta  hep oybirliği ile aldık. Memleket sevdası ile hareket etmek daima önceliğimiz oldu.  Bu dönemin son toplantısında yine aynı heyecanla, aynı ekip ruhu ile bir aradayız.  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet çıtasını yükseltmek için verdikleri destek,  özverili çalışmaları  için tüm üyelerimizin huzurunda kendilerine teşekkür eder,  yeni dönemde görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.  Kazanan Çanakkale olacak. "  dedi.    
EKİP RUHU İLE, KARDEŞÇE, 11’DE 11 4,5 YILI TAMAMLADIK

ÇTSO Seçimi arifesinde Selçuk Semizoğlu'ndan samimi paylaşım geldi. Semizoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 

"EKİP RUHU İLE, 
KARDEŞÇE, 
11’DE 11 
4,5 YILI TAMAMLADIK

2018 Nisan ayında üyelerimizin teveccühü ile  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak hizmet için görev aldık. 

4,5 yıllık görev sürecimizde her Çarşamba, birlik beraberlikle toplantılarımızı gerçekleştirdik. 

Yaşça en büyükleri  ben olarak tüm kardeşlerim ile uyum içinde, her kararımızı  en ince detayına kadar görüşerek, yeri geldiğinde tartışarak ama sonuçta  hep oybirliği ile aldık.

Memleket sevdası ile hareket etmek daima önceliğimiz oldu. 

Bu dönemin son toplantısında yine aynı heyecanla, aynı ekip ruhu ile bir aradayız. 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet çıtasını yükseltmek için verdikleri destek,  özverili çalışmaları  için tüm üyelerimizin huzurunda kendilerine teşekkür eder,  yeni dönemde görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. 

Kazanan Çanakkale olacak. "  dedi.

 

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir