Troy Medya

CHP'Lİ ERKEK, KILIÇDAROĞLUNA EŞLİK ETTİ.

SİYASET 30.09.2022 - 10:00, Güncelleme: 30.09.2022 - 10:00
 

CHP'Lİ ERKEK, KILIÇDAROĞLUNA EŞLİK ETTİ.

KILIÇDAROĞLU VE ERKEK'TEN 5 PARTİYE ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Millet Masası toplantısı öncesi Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye ziyaretler gerçekleştirdi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2 Ekim Pazar günü 5 siyasi parti lideri ile yapacağı görüşme öncesi istişare toplantılarını tamamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'ı, Salı günü Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ı, Çarşamba Günü Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nu ve Perşembe günü ise İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaretlerde Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek eşlik etti. Ziyaretlerde, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Millet Masası toplantısında görüşülecek konuların ele alındığı öğrenildi.
KILIÇDAROĞLU VE ERKEK'TEN 5 PARTİYE ZİYARET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Millet Masası toplantısı öncesi Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve İYİ Parti'ye ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2 Ekim Pazar günü 5 siyasi parti lideri ile yapacağı görüşme öncesi istişare toplantılarını tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazartesi günü DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'ı, Salı günü Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'ı, Çarşamba Günü Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nu ve Perşembe günü ise İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek eşlik etti. Ziyaretlerde, 2 Ekim'de CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Millet Masası toplantısında görüşülecek konuların ele alındığı öğrenildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir