109 2
109

Yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 12.09.2022 - 12:53, Güncelleme: 12.09.2022 - 11:17
 

Yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı

Yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde bir bahçede bulunan erik ağacı yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı.Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Etili köyünde bir evin bahçesinde bulunan erik ağacı, Eylül ayında yeniden çiçek açtı. Yıl içinde ikinci kez çiçek açtığı için şaşırdığını belirten Ferit Uyar, “Erik ağacımız 2’nci defa çiçek açtı. Şu an bir daha herhalde meyve verecek kış ayına girmemize rağmen Eylül, Ekim ayında. Bu yıl bir meyvesini yedik, bunun herhalde bir daha meyvesini yiyeceğiz” dedi.
Yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı
Çanakkale’nin Çan ilçesinde bir bahçede bulunan erik ağacı yıl içerisinde ikinci kez çiçek açtı.
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Etili köyünde bir evin bahçesinde bulunan erik ağacı, Eylül ayında yeniden çiçek açtı. Yıl içinde ikinci kez çiçek açtığı için şaşırdığını belirten Ferit Uyar, “Erik ağacımız 2’nci defa çiçek açtı. Şu an bir daha herhalde meyve verecek kış ayına girmemize rağmen Eylül, Ekim ayında. Bu yıl bir meyvesini yedik, bunun herhalde bir daha meyvesini yiyeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir