109 2
109

Lapseki Kaymakamı göreve başladı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 29.08.2022 - 19:01, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:03
 

Lapseki Kaymakamı göreve başladı

Lapseki Kaymakamı göreve başladı

Lapseki Kaymakamlığı’na atanan Emre Öztürk göreve başladı.Resmi Gazete’de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Yeşilli Kaymakamlığı’ndan, Lapseki Kaymakamlığı’na atanan Emre Öztürk göreve başladı. Kaymakam Öztürk’ü hükümet konağı önünde daire müdürleri karşıladılar. Daha sonrasında Kaymakam Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik toplantı salonunda tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Lapseki Kaymakamı göreve başladı
Lapseki Kaymakamlığı’na atanan Emre Öztürk göreve başladı.
Resmi Gazete’de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Mardin Yeşilli Kaymakamlığı’ndan, Lapseki Kaymakamlığı’na atanan Emre Öztürk göreve başladı. Kaymakam Öztürk’ü hükümet konağı önünde daire müdürleri karşıladılar. Daha sonrasında Kaymakam Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik toplantı salonunda tanışma toplantısı gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir