109 2
109

Gökçeada Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 20.08.2022 - 12:33, Güncelleme: 20.08.2022 - 12:16
 

Gökçeada Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi

Gökçeada Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde 2021 yılında restore edilen Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi.Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi Şirinköy’deki Aziz Trifonos Kilisesi’ndeki ayini İngiltere’den gelen despot İliu Rafael yönetti. Gökçeada ve Bozcaada Metropoliti Kyrillos Sykisi’nin de yer aldığı ayine Rum cemaati üyeleri yoğun ilgi gösterdi.Şirinköy’ün yüksek kesiminde 55 yıldır kapalı olan Aziz Trifonos Kilisesi, yapılan restorasyon çalışmasının ardından geçtiğimiz 9 Ağustos’ta Fener Rum Patriği Bartholomeos katıldığı ayinle ibadete açılmıştı.
Gökçeada Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde 2021 yılında restore edilen Aziz Trifonos Kilisesi’nde ayin düzenlendi.
Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi Şirinköy’deki Aziz Trifonos Kilisesi’ndeki ayini İngiltere’den gelen despot İliu Rafael yönetti. Gökçeada ve Bozcaada Metropoliti Kyrillos Sykisi’nin de yer aldığı ayine Rum cemaati üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
Şirinköy’ün yüksek kesiminde 55 yıldır kapalı olan Aziz Trifonos Kilisesi, yapılan restorasyon çalışmasının ardından geçtiğimiz 9 Ağustos’ta Fener Rum Patriği Bartholomeos katıldığı ayinle ibadete açılmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir