Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 16.08.2022 - 23:31, Güncelleme: 16.08.2022 - 13:00
 

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Çanakkale’de son bir haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından son bir hafta içerisinde uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonlarda, bin 643 kök kenevir, 120 gram metamfetamin, 73 gram kubar esrar, 189 gram kenevir tohumu, 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.6 şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Çanakkale’de son bir haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından son bir hafta içerisinde uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonlarda, bin 643 kök kenevir, 120 gram metamfetamin, 73 gram kubar esrar, 189 gram kenevir tohumu, 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
6 şüpheli şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir