Troy Medya

Çanakkale’de 23 Nisan kutlamaları

(HM) - Haber Merkezi | 23.04.2022 - 19:53, Güncelleme: 23.04.2022 - 10:19
 

Çanakkale’de 23 Nisan kutlamaları

Çanakkale’de 23 Nisan kutlamaları

Çanakkale’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenledi.Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 19.15’te tören düzenlendi. Törene, Vali Vekili Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, protokol üyeleri, daire amirleri, gaziler, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören, bir öğrencinin şiir okumasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemine binaen İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi.
Çanakkale’de 23 Nisan kutlamaları
Çanakkale’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenledi.
Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 19.15’te tören düzenlendi. Törene, Vali Vekili Abdullah Köklü, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, protokol üyeleri, daire amirleri, gaziler, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören, bir öğrencinin şiir okumasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemine binaen İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir