Çanakkale’de muhteşem gökkuşağı manzarası

(HM) - Haber Merkezi | 08.04.2022 - 22:26, Güncelleme: 08.04.2022 - 16:01
 

Çanakkale’de muhteşem gökkuşağı manzarası

Çanakkale’de muhteşem gökkuşağı manzarası

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyünde sağanak yağmurun ardından gökyüzünde oluşan gökkuşağı manzarası muhteşem görüntüler oluşturdu.Çan ilçesine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükpaşa köyünde dün saat 18.00 sularında yağan sağanak yağmurun ardında havanın açması ile gökyüzünde 10 dakika boyunca muhteşem gökkuşağı manzarası oluştu. Görenleri hayran bırakan manzara daha sonra kayboldu.
Çanakkale’de muhteşem gökkuşağı manzarası
Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Küçükpaşa köyünde sağanak yağmurun ardından gökyüzünde oluşan gökkuşağı manzarası muhteşem görüntüler oluşturdu.
Çan ilçesine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükpaşa köyünde dün saat 18.00 sularında yağan sağanak yağmurun ardında havanın açması ile gökyüzünde 10 dakika boyunca muhteşem gökkuşağı manzarası oluştu. Görenleri hayran bırakan manzara daha sonra kayboldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir