Marketten televizyon çalan hırsız yakalandı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 30.03.2022 - 20:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 15:34
 

Marketten televizyon çalan hırsız yakalandı

Marketten televizyon çalan hırsız yakalandı

Çanakkale’de dur ikazına uymayan bir aracı kovalama sonucu durduran jandarma ekipleri, bir marketten televizyon çalan hırsızı yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Çanakkale Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesi Gökçetepe Mahallesinde devriye gezen jandarma ekipleri bir otomobilden şüphelendi. Jandarmanın dur ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan otomobil sürücü kovalama sonucunda yakalandı. Yakalanan şüpheli ve otomobilde yapılan arama sonucunda şüphelinin yakalanmadan kısa süre önce Sahil Mahallesi’nde bulunan bir zincir marketten 2 adet televizyon ve bir adet pratik masa sandalye seti çaldığı tespit edildi.Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Marketten televizyon çalan hırsız yakalandı
Çanakkale’de dur ikazına uymayan bir aracı kovalama sonucu durduran jandarma ekipleri, bir marketten televizyon çalan hırsızı yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesi Gökçetepe Mahallesinde devriye gezen jandarma ekipleri bir otomobilden şüphelendi. Jandarmanın dur ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan otomobil sürücü kovalama sonucunda yakalandı. Yakalanan şüpheli ve otomobilde yapılan arama sonucunda şüphelinin yakalanmadan kısa süre önce Sahil Mahallesi’nde bulunan bir zincir marketten 2 adet televizyon ve bir adet pratik masa sandalye seti çaldığı tespit edildi.
Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir