Yalova’da halde yaralı bulunan martı tedavi altına alındı

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2025 - 12:26, Güncelleme: 15.04.2025 - 11:58
 

Yalova’da halde yaralı bulunan martı tedavi altına alındı

Yalova’da halde yaralı bulunan martı tedavi altına alındı
Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde yaralı şekilde bulunan martı tedavi altına alındı.Esenköy’de evinin bahçesine giren ve kanatlarından yaralandığı için uçamayan martıyı gören vatandaş durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Çınarcık Şefliği’ne bildirdi. Bölgeye gelen Doğa Koruma ekipleri martıyı alarak Yaban Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne tedavisi için götürdü. Martının tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakılacağı öğrenildi.
Yalova’da halde yaralı bulunan martı tedavi altına alındı
Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde yaralı şekilde bulunan martı tedavi altına alındı.
Esenköy’de evinin bahçesine giren ve kanatlarından yaralandığı için uçamayan martıyı gören vatandaş durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Çınarcık Şefliği’ne bildirdi. Bölgeye gelen Doğa Koruma ekipleri martıyı alarak Yaban Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne tedavisi için götürdü. Martının tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakılacağı öğrenildi.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.