Esenyurtlu minikler sömestir şenliğinde doyasıya eğlendi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2025 - 15:35, Güncelleme: 24.01.2025 - 15:05
 

Esenyurtlu minikler sömestir şenliğinde doyasıya eğlendi

Esenyurtlu minikler sömestir şenliğinde doyasıya eğlendi
Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Esenyurt Belediyesi, öğrenciler için ‘Sömestir Şenliği’ düzenledi. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan minikler, eğlence dolu bir gün geçirerek okulun stresini attı.Esenyurt Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar, sahneye çıkıp şarkılar söyledi, Erkan Obüs’ün animasyon ve jonglör gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinlikte ebeveynleriyle birlikte sahnede yarışan çocuklar, Erkan Obüs’ün kukla gösterisiyle kahkahalara boğuldu. Miniklere, ücretsiz olarak pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.Anadolu masalları Esenyurt’ta hayat bulduŞenlik kapsamında, Anadolu’nun zengin kültüründen ilham alarak hazırlanan “Anadolu Masalları” etkinliği düzenlendi. Çocukların okuma kültürü, hayal gücü gelişimi, dil kıvraklığı ve anlatma yeteneklerine katkı sağlayan etkinliğe ilgi yoğundu.Etkinlikler 31 Ocak tarihine kadar devam edecekBirbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerin yer aldığı sömestir programı 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. Çocuklar, bilim ve sanat atölyeleri, çocuk tiyatroları, sinema gösterimi, masal anlatımı, illüzyon ve kukla gösterilerinin yer aldığı etkinlik takvimine belediyenin internet sitesi üzerinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek.
Esenyurtlu minikler sömestir şenliğinde doyasıya eğlendi
Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Esenyurt Belediyesi, öğrenciler için ‘Sömestir Şenliği’ düzenledi. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan minikler, eğlence dolu bir gün geçirerek okulun stresini attı.
Esenyurt Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar, sahneye çıkıp şarkılar söyledi, Erkan Obüs’ün animasyon ve jonglör gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinlikte ebeveynleriyle birlikte sahnede yarışan çocuklar, Erkan Obüs’ün kukla gösterisiyle kahkahalara boğuldu. Miniklere, ücretsiz olarak pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Anadolu masalları Esenyurt’ta hayat buldu
Şenlik kapsamında, Anadolu’nun zengin kültüründen ilham alarak hazırlanan “Anadolu Masalları” etkinliği düzenlendi. Çocukların okuma kültürü, hayal gücü gelişimi, dil kıvraklığı ve anlatma yeteneklerine katkı sağlayan etkinliğe ilgi yoğundu.

Etkinlikler 31 Ocak tarihine kadar devam edecek
Birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerin yer aldığı sömestir programı 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. Çocuklar, bilim ve sanat atölyeleri, çocuk tiyatroları, sinema gösterimi, masal anlatımı, illüzyon ve kukla gösterilerinin yer aldığı etkinlik takvimine belediyenin internet sitesi üzerinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.