İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2025 - 21:26, Güncelleme: 30.01.2025 - 20:09
 

İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı

İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı
İhlas Pazarlama, mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Şirketin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazası, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı.İhlas Pazarlamaya ait Anadolu Yakası’ndaki 17. şube, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine İhlas Pazarlama Mağazalar Direktörü Cüneyt Özkan, İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, Bölge Müdür Yardımcısı Emre Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı. Elektrikli motor çeşitlerinden ATV’ye, beyaz eşyadan elektrikli küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı mağaza yoğun ilgi gördü. Kurdele kesimi ve okunan duanın ardından mağaza kapılarını vatandaşlara açtı.“En iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunuyoruz”İhlas Pazarlama Mağazaları Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, “Tuzla Şifa Mahallesi’nde bir yerimiz vardı. Burası daha küçük metrekarede bir yerdi. Talep fazla olunca yatırımımızı daha büyük bir alanda burayı dizayn ederek değiştirdik. Bugün de buranın açılışını yapıyoruz. Burada elektrikli motor çeşitlerimiz, ATV’lerimiz, beyaz eşyalar, elektrik, elektronik, evin ihtiyacı olan en iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Şifa Mahallesi’ndeki mağazamızı öncekinin metrekare olarak yetmediğinden dolayı bir anlamda ödüllendirmiş olduk. Hayırlı olsun. İnşallah yeni yerlerimizi, yeni mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza Anadolu Yakası’nda devam edeceğiz” dedi.
İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı
İhlas Pazarlama, mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Şirketin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazası, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı.
İhlas Pazarlamaya ait Anadolu Yakası’ndaki 17. şube, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine İhlas Pazarlama Mağazalar Direktörü Cüneyt Özkan, İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, Bölge Müdür Yardımcısı Emre Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı. Elektrikli motor çeşitlerinden ATV’ye, beyaz eşyadan elektrikli küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı mağaza yoğun ilgi gördü. Kurdele kesimi ve okunan duanın ardından mağaza kapılarını vatandaşlara açtı.

“En iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunuyoruz”
İhlas Pazarlama Mağazaları Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, “Tuzla Şifa Mahallesi’nde bir yerimiz vardı. Burası daha küçük metrekarede bir yerdi. Talep fazla olunca yatırımımızı daha büyük bir alanda burayı dizayn ederek değiştirdik. Bugün de buranın açılışını yapıyoruz. Burada elektrikli motor çeşitlerimiz, ATV’lerimiz, beyaz eşyalar, elektrik, elektronik, evin ihtiyacı olan en iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Şifa Mahallesi’ndeki mağazamızı öncekinin metrekare olarak yetmediğinden dolayı bir anlamda ödüllendirmiş olduk. Hayırlı olsun. İnşallah yeni yerlerimizi, yeni mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza Anadolu Yakası’nda devam edeceğiz” dedi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir