Consent Preferences

Hırsızlar girdikleri evden 18 çeyrek altın çaldı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 02.08.2022 - 19:28, Güncelleme: 17.01.2023 - 10:58
 

Hırsızlar girdikleri evden 18 çeyrek altın çaldı

Hırsızlar girdikleri evden 18 çeyrek altın çaldı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde meydana geldi. 31 Temmuz tarihinde Camiikebir Mahallesi Şenlik Sokak’ta bir eve giren hırsızlar 18 adet çeyrek altın, 1 adet altın alyans, 1 adet cep telefonu ve bir miktar nakit para alarak
Hırsızlar girdikleri evden 18 çeyrek altın çaldı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde meydana geldi. 31 Temmuz tarihinde Camiikebir Mahallesi Şenlik Sokak’ta bir eve giren hırsızlar 18 adet çeyrek altın, 1 adet altın alyans, 1 adet cep telefonu ve bir miktar nakit para alarak antalya escort kaçtılar. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli 2 kişinin kimlikleri tespit edildi. Şüpheli İ.H.Ö. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.H.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kimliği tespit edilen diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir