Güzelyalı Köyü Yakınlarında Otobüs Kazası

ASAYİŞ 12.07.2023 - 00:37, Güncelleme: 12.07.2023 - 23:10
 

Güzelyalı Köyü Yakınlarında Otobüs Kazası

Manisa'dan Çanakkale'ye seyahat eden otobüs, Güzelyalı köyü yakınlarında kaza yaptı. 5 yolcu hafif yaralandı ve ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Manisa'dan Çanakkale'ye seyahat eden 45 VH 001 plakalı otobüs, saat 13.35 civarında Güzelyalı köyü yakınlarında meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Otobüs, yol kenarındaki toprak zemine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler derhal polis, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan yolcular Yasemin Yılmaz (44), Elif Nisa Yılmaz (8), Ayşe Çengel (39), Halil Koç (62) ve Öykü Badağburçak (31), kaza sonrasında ambulanslarla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne taşındı. Yaralıların durumu şu an için hafif olarak değerlendiriliyor. Jandarma, kazayla ilgili ayrıntılı bir inceleme başlattı.
Manisa'dan Çanakkale'ye seyahat eden otobüs, Güzelyalı köyü yakınlarında kaza yaptı. 5 yolcu hafif yaralandı ve ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Manisa'dan Çanakkale'ye seyahat eden 45 VH 001 plakalı otobüs, saat 13.35 civarında Güzelyalı köyü yakınlarında meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Otobüs, yol kenarındaki toprak zemine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler derhal polis, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan yolcular Yasemin Yılmaz (44), Elif Nisa Yılmaz (8), Ayşe Çengel (39), Halil Koç (62) ve Öykü Badağburçak (31), kaza sonrasında ambulanslarla Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne taşındı. Yaralıların durumu şu an için hafif olarak değerlendiriliyor.

Jandarma, kazayla ilgili ayrıntılı bir inceleme başlattı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir