Dünya süt gününde miniklere süt dağıtıldı

(HM) - Haber Merkezi | 02.06.2022 - 23:59, Güncelleme: 02.06.2022 - 14:38
 

Dünya süt gününde miniklere süt dağıtıldı

Dünya süt gününde miniklere süt dağıtıldı

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla Belediye kreşlerini ziyaret ederek miniklere süt ikram etti.Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla Biga Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi, Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Eczacı Zübeyde Aydın Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenerek kutu süt ikramıyla onları mutlu eden Başkan Erdoğan, süt ve süt ürünlerinin beslenmedeki önemine değinerek tek tek süt ikram etti. Sütün sağlıklı nesiller için çok kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Bugün 1 Haziran Dünya Süt Günü vesilesiyle Belediyemize bağlı olarak hizmet veren kreşlerimizi ziyaret ettik. Minik yavrularımızın süt sevgisi beni çok mutlu etti. Öğrencilerimizin ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Sütü sevelim hayatımızdan eksik etmeyelim” dedi.
Dünya süt gününde miniklere süt dağıtıldı
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla Belediye kreşlerini ziyaret ederek miniklere süt ikram etti.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla Biga Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi, Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Eczacı Zübeyde Aydın Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenerek kutu süt ikramıyla onları mutlu eden Başkan Erdoğan, süt ve süt ürünlerinin beslenmedeki önemine değinerek tek tek süt ikram etti. Sütün sağlıklı nesiller için çok kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Bugün 1 Haziran Dünya Süt Günü vesilesiyle Belediyemize bağlı olarak hizmet veren kreşlerimizi ziyaret ettik. Minik yavrularımızın süt sevgisi beni çok mutlu etti. Öğrencilerimizin ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Sütü sevelim hayatımızdan eksik etmeyelim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir