Troy Medya

Çanakkale’den deprem bölgesine yardım kampanyası

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 07.02.2023 - 17:15, Güncelleme: 07.02.2023 - 12:18
 

Çanakkale’den deprem bölgesine yardım kampanyası

Çanakkale’den deprem bölgesine yardım kampanyası

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Teşkilatlarının başlattığı deprem kampanyası hakkında bilgi verdi.Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen depremden dolayı milletçe büyük üzüntü yaşandığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Canımız yanıyor. Duamız daha fazla can kaybının olmaması. Çanakkale Teşkilatlarımız, milletçe kenetlendiğimiz bugünde depremden etkilenen vatandaşlarımız için bir yardım kampanyası başlattı. Hemşehrilerimiz deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere çadır, mat, el feneri, hazır gıda, kadın hijyen seti, kışlık kıyafet, çocuklar için kıyafet, battaniye ve ısıtıcı gibi yardımlarını, 8 Şubat Çarşamba gününe kadar İl ve İlçe Başkanlıklarımıza teslim edebilir. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Çanakkale’den deprem bölgesine yardım kampanyası
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Teşkilatlarının başlattığı deprem kampanyası hakkında bilgi verdi.
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen depremden dolayı milletçe büyük üzüntü yaşandığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Canımız yanıyor. Duamız daha fazla can kaybının olmaması. Çanakkale Teşkilatlarımız, milletçe kenetlendiğimiz bugünde depremden etkilenen vatandaşlarımız için bir yardım kampanyası başlattı. Hemşehrilerimiz deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere çadır, mat, el feneri, hazır gıda, kadın hijyen seti, kışlık kıyafet, çocuklar için kıyafet, battaniye ve ısıtıcı gibi yardımlarını, 8 Şubat Çarşamba gününe kadar İl ve İlçe Başkanlıklarımıza teslim edebilir. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir