Çanakkale’de öğrencilere trafik eğitimi

(HM) - Haber Merkezi | 07.04.2022 - 20:04, Güncelleme: 07.04.2022 - 10:31
 

Çanakkale’de öğrencilere trafik eğitimi

Çanakkale’de öğrencilere trafik eğitimi

Çanakkale’de anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Komiser Yardımcısı Hasan Aslan tarafından, Nedime Hanım Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.Eğitim sonunda öğrencilere; kırmızı düdük, tişört ve şapka hediye edildi. Trafik bilincinin küçük yaşta oluşması açısından faaliyetlerde bulunan polis ekipleri, toplam da 60 öğrenciye eğitim verdi.
Çanakkale’de öğrencilere trafik eğitimi
Çanakkale’de anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Komiser Yardımcısı Hasan Aslan tarafından, Nedime Hanım Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.
Eğitim sonunda öğrencilere; kırmızı düdük, tişört ve şapka hediye edildi. Trafik bilincinin küçük yaşta oluşması açısından faaliyetlerde bulunan polis ekipleri, toplam da 60 öğrenciye eğitim verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir