Çanakkale’de leylekler mevsimleri şaşırdı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 28.12.2022 - 21:38, Güncelleme: 28.12.2022 - 12:19
 

Çanakkale’de leylekler mevsimleri şaşırdı

Çanakkale’de leylekler mevsimleri şaşırdı

Baharın müjdecisi olarak bilinen leylekler, mevsimleri karıştırarak, kışın ortasında Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Gerlengeç köyüne geldi.Çanakkale’de sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı Biga’nın Gerlengeç köyüne mevsimleri karıştıran iki leylek geldi. Arazilerin arasında dolaşan leylekler, zaman zaman bölgede uçarak sıcak yerler aradı. Sabah saatlerinde dışarı çıkan vatandaşlar, bahar ve yaz aylarında gördükleri leylekleri bir anda karşılarında görünce şaşkınlık yaşarken, cep telefonu kameralarıyla leyleklerin görüntülerini çekti.Gece ile gündüz arasında yaşanan sıcaklık farklılıklarından dolayı leyleklerin üşümesinden endişe eden vatandaşlar, leyleklerin sıcak bölgelere göç etmesini dilediler.
Çanakkale’de leylekler mevsimleri şaşırdı
Baharın müjdecisi olarak bilinen leylekler, mevsimleri karıştırarak, kışın ortasında Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Gerlengeç köyüne geldi.
Çanakkale’de sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı Biga’nın Gerlengeç köyüne mevsimleri karıştıran iki leylek geldi. Arazilerin arasında dolaşan leylekler, zaman zaman bölgede uçarak sıcak yerler aradı. Sabah saatlerinde dışarı çıkan vatandaşlar, bahar ve yaz aylarında gördükleri leylekleri bir anda karşılarında görünce şaşkınlık yaşarken, cep telefonu kameralarıyla leyleklerin görüntülerini çekti.
Gece ile gündüz arasında yaşanan sıcaklık farklılıklarından dolayı leyleklerin üşümesinden endişe eden vatandaşlar, leyleklerin sıcak bölgelere göç etmesini dilediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir