Troy Medya

Çanakkale’de Jandarma teşkilatının 182’inci yılı törenle kutlandı

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 14.06.2021 - 11:19, Güncelleme: 14.06.2021 - 11:19
 

Çanakkale’de Jandarma teşkilatının 182’inci yılı törenle kutlandı

Çanakkale’de Jandarma teşkilatının 182’inci yılı törenle kutlandı

Çanakkale’de, Jandarma teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.Jandarma teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen törene; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin Saruhan ve askeri erkan katıldı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tahsin Saruhan’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.
Çanakkale’de Jandarma teşkilatının 182’inci yılı törenle kutlandı
Çanakkale’de, Jandarma teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.
Jandarma teşkilatının 182’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen törene; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin Saruhan ve askeri erkan katıldı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tahsin Saruhan’ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir