Çanakkale’de balıkçılar yeni sezondan umutlu

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 01.09.2022 - 21:21, Güncelleme: 01.09.2022 - 12:12
 

Çanakkale’de balıkçılar yeni sezondan umutlu

Çanakkale’de balıkçılar yeni sezondan umutlu

Balıkta av yasağının 1 Eylül itibariyle bitmesinin ardından balıkçı gemileri denize açıldılar. Çanakkale Balık halinde balıkçılar ise yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.Endüstriyel avcılık yapan balıkçı gemileri için yeni balıkçılık av sezonu bugün itibariyle başladı. Çanakkale Balık halinde bulunan balıkçılar bir hafta içerisinde fiyatların düşmesini ve tezgahlarda bolluk yaşanmasını bekliyorlar.Çanakkale’de 9 yıldır balıkçılık yapan Onur Öğet, “Hayırlısıyla yeni bir sezona başladık. Balıklardan ümitliyiz, bu sene palamut balığının olacağını söylüyorlar. Bakıp göreceğiz ama şu anda bile fiyatlar düşük. İleriye doğru daha da düşer ama bu 1 hafta 10 günü bulur, her şey belli olur yani. Tezgahlarda palamutlar var, daha çok çeşit düşmedi tezgahlara. İlk gün tabi, gemiler daha 5-6 saat çalıştılar. 10 gün içerisinde bütün çeşitler gelir fiyatlarda düşer diye umut ediyoruz. İnşallah öyle olur” dedi.Çanakkale balık halinde Palamut 50, Levrek 170, Çipura 170 liradan satılıyor.
Çanakkale’de balıkçılar yeni sezondan umutlu
Balıkta av yasağının 1 Eylül itibariyle bitmesinin ardından balıkçı gemileri denize açıldılar. Çanakkale Balık halinde balıkçılar ise yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.
Endüstriyel avcılık yapan balıkçı gemileri için yeni balıkçılık av sezonu bugün itibariyle başladı. Çanakkale Balık halinde bulunan balıkçılar bir hafta içerisinde fiyatların düşmesini ve tezgahlarda bolluk yaşanmasını bekliyorlar.
Çanakkale’de 9 yıldır balıkçılık yapan Onur Öğet, “Hayırlısıyla yeni bir sezona başladık. Balıklardan ümitliyiz, bu sene palamut balığının olacağını söylüyorlar. Bakıp göreceğiz ama şu anda bile fiyatlar düşük. İleriye doğru daha da düşer ama bu 1 hafta 10 günü bulur, her şey belli olur yani. Tezgahlarda palamutlar var, daha çok çeşit düşmedi tezgahlara. İlk gün tabi, gemiler daha 5-6 saat çalıştılar. 10 gün içerisinde bütün çeşitler gelir fiyatlarda düşer diye umut ediyoruz. İnşallah öyle olur” dedi.
Çanakkale balık halinde Palamut 50, Levrek 170, Çipura 170 liradan satılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir