Çanakkale Kadın Üreticiler Tekirdağ Buluşmasında

TARIM 16.10.2023 - 14:09, Güncelleme: 16.10.2023 - 14:09
 

Çanakkale Kadın Üreticiler Tekirdağ Buluşmasında

Çanakkale'den Tekirdağ'a yolculuk! Kadın üreticiler ürünlerini tanıttı, Çanakkale Belediyesi'ne teşekkür etti

Çanakkale'deki kadın kooperatifi temsilcileri ve kadın üreticiler, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü anlamlandırmak amacıyla Tekirdağ'da düzenlenen Yerel Üreticiler Buluşması'na katıldılar. Bu etkinlik, Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi'nin katkıları ve organizasyonu ile gerçekleşti. 15 Ekim Pazar günü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu özel buluşmaya katılacak kadın üreticiler, Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi personeli tarafından Tekirdağ'a yolcu edildi. Etkinlik sırasında kadın üreticiler, kendi ürettikleri ürünlerin tanıtımını yaparak satışa sunma fırsatı buldular. Aynı zamanda, desteklerinden ötürü Çanakkale Belediyesi ve Yerel Kalkınma Birimi'ne teşekkürlerini iletti. Bu etkinlik, kadın çiftçilerin ve yerel üreticilerin ürünlerini tanıtarak pazarlama şansını elde etmelerine yardımcı oldu. Çanakkale Belediyesi ve Yerel Kalkınma Birimi, bu tür etkinliklerle yerel üreticilerin desteklenmesine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. 
Çanakkale'den Tekirdağ'a yolculuk! Kadın üreticiler ürünlerini tanıttı, Çanakkale Belediyesi'ne teşekkür etti

Çanakkale'deki kadın kooperatifi temsilcileri ve kadın üreticiler, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü anlamlandırmak amacıyla Tekirdağ'da düzenlenen Yerel Üreticiler Buluşması'na katıldılar. Bu etkinlik, Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi'nin katkıları ve organizasyonu ile gerçekleşti.

15 Ekim Pazar günü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu özel buluşmaya katılacak kadın üreticiler, Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi personeli tarafından Tekirdağ'a yolcu edildi.

Etkinlik sırasında kadın üreticiler, kendi ürettikleri ürünlerin tanıtımını yaparak satışa sunma fırsatı buldular. Aynı zamanda, desteklerinden ötürü Çanakkale Belediyesi ve Yerel Kalkınma Birimi'ne teşekkürlerini iletti.

Bu etkinlik, kadın çiftçilerin ve yerel üreticilerin ürünlerini tanıtarak pazarlama şansını elde etmelerine yardımcı oldu. Çanakkale Belediyesi ve Yerel Kalkınma Birimi, bu tür etkinliklerle yerel üreticilerin desteklenmesine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir