Troy Medya

Çan Kocabaş çayı çevresi güzelleşiyor

(HM) - Haber Merkezi | 14.03.2022 - 15:37, Güncelleme: 14.03.2022 - 13:18
 

Çan Kocabaş çayı çevresi güzelleşiyor

Çan Kocabaş çayı çevresi güzelleşiyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kocabaş çayı kenarı güzelleştirme çalışmaları sürüyor.Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kocabaş çayı kenarı güzelleştirme çalışmalarına ara vermeden devam eden ekibi ziyaret etti. Başkan Öz, “Yıllardan beri bu alan göze hoş gelmeyen, toz-çamur, çerçöp bir alandı. Bu çalışma sonrası ilçemize yakışır tertemiz bir alan haline gelmiş olacak. Kapalı pazar yeri karşısı, kocabaş çayı kenarında bulunan alanı otopark alanına çevirerek özellikle pazartesi günleri ortaya çıkan trafik karışıklığının da önüne geçmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bu alan gerektiğinde güzel bir etkinlik alanına da dönüşmüş olacak. İlçemizdeki otopark sorununu asgariye indirmek için bir süredir yürüttüğümüz ve ilçemize kazandırdığımız otopark alanlarına ilave çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
Çan Kocabaş çayı çevresi güzelleşiyor
Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kocabaş çayı kenarı güzelleştirme çalışmaları sürüyor.
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kocabaş çayı kenarı güzelleştirme çalışmalarına ara vermeden devam eden ekibi ziyaret etti. Başkan Öz, “Yıllardan beri bu alan göze hoş gelmeyen, toz-çamur, çerçöp bir alandı. Bu çalışma sonrası ilçemize yakışır tertemiz bir alan haline gelmiş olacak. Kapalı pazar yeri karşısı, kocabaş çayı kenarında bulunan alanı otopark alanına çevirerek özellikle pazartesi günleri ortaya çıkan trafik karışıklığının da önüne geçmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bu alan gerektiğinde güzel bir etkinlik alanına da dönüşmüş olacak. İlçemizdeki otopark sorununu asgariye indirmek için bir süredir yürüttüğümüz ve ilçemize kazandırdığımız otopark alanlarına ilave çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir