Bu yol trafiğe kapalı

GÜNDEM 15.11.2022 - 15:43, Güncelleme: 15.11.2022 - 15:47
 

Bu yol trafiğe kapalı

19-20 Kasım tarihlerinde, Miralay Şefik Bey Caddesi ile Atatürk Caddesi’ne giriş kısımlarında yol çalışması dolayısıyla, yol kapatılacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Belediyemizce yapımında sona yaklaşılan “Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresi Düzenlenmesi İkmal Yapım İşi” kapsamında 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar günü) İsmetpaşa Mahallesi 2. Demircioğlu Caddesinden Atatürk Caddesi istikametinde (Miralay Şefik Bey Caddesi kesişiminden Atatürk Caddesine gidiş istikametinde) bina altyapı bağlantıları yapılacak olup, belirtilen tarihlerde aşağıda bulunan krokide kırmızı ile gösterilen yol, yaya ve araç trafiğine kapalı olacaktır. Çalışma süresince kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını diler, bilgilerine sunarız” ifadeleri yer aldı.
19-20 Kasım tarihlerinde, Miralay Şefik Bey Caddesi ile Atatürk Caddesi’ne giriş kısımlarında yol çalışması dolayısıyla, yol kapatılacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Belediyemizce yapımında sona yaklaşılan “ Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresi Düzenlenmesi İkmal Yapım İşi” kapsamında 19-20 Kasım 2022 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar günü) İsmetpaşa Mahallesi 2. Demircioğlu Caddesinden Atatürk Caddesi istikametinde (Miralay Şefik Bey Caddesi kesişiminden Atatürk Caddesine gidiş istikametinde) bina altyapı bağlantıları yapılacak olup, belirtilen tarihlerde aşağıda bulunan krokide kırmızı ile gösterilen yol, yaya ve araç trafiğine kapalı olacaktır.

Çalışma süresince kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını diler, bilgilerine sunarız” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir