Biga’ya hizmete yine ret

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 19.07.2022 - 19:25, Güncelleme: 19.07.2022 - 13:31
 

Biga’ya hizmete yine ret

Biga’ya hizmete yine ret

Biga Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısında şehrin altyapı ve üstyapı çalışmalarına yönelik borçlanma yetkisi CHP, İYİ Parti ve Bağımsız Meclis üyelerinin ’hayır’ oyu ile reddedildi.Biga Belediye Meclisi Temmuz 2022 ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumu Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk oturumda reddedilen ve komisyona sevk edilen 4 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ikinci ve üçüncü maddesi beton parke kaldırım taşı ile yol kaplaması işi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi aydınlatma direklerinin ödemelerinde İller Bankası A.Ş’den kredi kullanımı için Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın borçlanma yetkisiyle ilgiliydi. Kamu yararı bulunan, vatandaşların huzur ve rahatı için acil olarak planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarına ilişkin 5 Temmuz’daki ilk Meclis toplantısında reddedilen kararlar yeniden meclis üyelerine sunuldu. Ancak Biga’ya hizmete yönelik planlanan çalışmaları kapsayan maddeler yine CHP, İYİ Parti ve Bağımsız Meclis üyelerince ’hayır’ denilerek reddedildi.
Biga’ya hizmete yine ret
Biga Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis toplantısında şehrin altyapı ve üstyapı çalışmalarına yönelik borçlanma yetkisi CHP, İYİ Parti ve Bağımsız Meclis üyelerinin ’hayır’ oyu ile reddedildi.
Biga Belediye Meclisi Temmuz 2022 ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Oturumu Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilk oturumda reddedilen ve komisyona sevk edilen 4 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ikinci ve üçüncü maddesi beton parke kaldırım taşı ile yol kaplaması işi ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi aydınlatma direklerinin ödemelerinde İller Bankası A.Ş’den kredi kullanımı için Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın borçlanma yetkisiyle ilgiliydi. Kamu yararı bulunan, vatandaşların huzur ve rahatı için acil olarak planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarına ilişkin 5 Temmuz’daki ilk Meclis toplantısında reddedilen kararlar yeniden meclis üyelerine sunuldu. Ancak Biga’ya hizmete yönelik planlanan çalışmaları kapsayan maddeler yine CHP, İYİ Parti ve Bağımsız Meclis üyelerince ’hayır’ denilerek reddedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir