Troy Medya

Biga’nın ateş savaşçıları vatandaşların yanında

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 02.09.2022 - 15:49, Güncelleme: 02.09.2022 - 11:40
 

Biga’nın ateş savaşçıları vatandaşların yanında

Biga’nın ateş savaşçıları vatandaşların yanında

Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın ve kazalara yönelik gerçekleştirdiği başarılı müdahaleler ve yıl içinde düzenlediği tatbikatlarla göz dolduruyor.Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, kurum ve kuruluşlarla beraber söndürme tatbikatı düzenlemeye devam ediyor. Yıl içerisinde 16 kurumda deprem ve yangın tatbikat yapılırken, birçok olaya başarılı müdahale yapıldı. 38 vakada ise mahsur kalmış hayvanlar kurtarıldı. Ekipler aynı zamanda 2022 yılında birçok yangın ve trafik kazasına müdahale etti. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 6 trafik kazasına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri 8 ev yangını, 5 işyeri, 4 araç yangını, 57 ot, anız, saman, orman gibi yangınları başarıyla söndürdü ve soğutma çalışması yaptı. Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü aktif saha çalışmalarıyla birlikte 45 işyeri, okul ve fabrika gibi yapılara Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde inceleme yaparak işyeri itfaiye uygunluk raporu düzenledi.
Biga’nın ateş savaşçıları vatandaşların yanında
Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangın ve kazalara yönelik gerçekleştirdiği başarılı müdahaleler ve yıl içinde düzenlediği tatbikatlarla göz dolduruyor.
Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, kurum ve kuruluşlarla beraber söndürme tatbikatı düzenlemeye devam ediyor. Yıl içerisinde 16 kurumda deprem ve yangın tatbikat yapılırken, birçok olaya başarılı müdahale yapıldı. 38 vakada ise mahsur kalmış hayvanlar kurtarıldı. Ekipler aynı zamanda 2022 yılında birçok yangın ve trafik kazasına müdahale etti. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 6 trafik kazasına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri 8 ev yangını, 5 işyeri, 4 araç yangını, 57 ot, anız, saman, orman gibi yangınları başarıyla söndürdü ve soğutma çalışması yaptı. Biga Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü aktif saha çalışmalarıyla birlikte 45 işyeri, okul ve fabrika gibi yapılara Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik çerçevesinde inceleme yaparak işyeri itfaiye uygunluk raporu düzenledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir